СБУ викрила організаторів фінансової піраміди однієї української мережі магазинів (відео)

СБУ викрила організаторів фінансової піраміди однієї української мережі магазинів (відео)
СБУ заблокувала роботу B2B Jewelry. Крім того, 4-м кураторам фінансової піраміди повідомили про підозру.

Служба безпеки України викрила організаторів фінансової піраміди "B2B Jewelry" на нових фактах шахрайства. Правоохоронцям вдалось виявити нові факти протиправної діяльності, вони також провели нову серію обшуків і припинили роботу частини магазинів мережі.

Про це повідомляють у пресслужбі СБУ. 

Представників "B2B Jewelry" підозрюють у шахрайстві з фінансовими ресурсами та легалізації коштів, здобутих злочинним шляхом в особливо великих розмірах.

Минулого тижня СБУ провела 26 обшуків за місцем проживання керівництва фінансової піраміди та в магазинах "B2B Jewelry". Вони відбулися на території Києва, Київської, Вінницької, Дніпропетровської, Житомирської, Івано-Франківської, Одеської, Харківської та Черкаської областей, - йдеться у повідомленні. 

Під час обшуків було вилучено:

  • документи, які мають доказове значення;
  • ювелірні вироби;
  • печатки юридичних осіб, які використовували під час вчинення злочинів;
  • мобільні телефони та комп’ютерну техніку, що містять необхідну слідству інформацію;
  • майно, у тому числі транспортні засоби, здобуті злочинним шляхом.

Також СБУ припинила роботу магазинів "B2B Jewelry", а їхні приміщення було опечатано, як це передбачає КПК України.  Одного з підозрюваних Печерський районний суд Києва відпустив під особисте зобов'язання. Іншим же чотирьом кураторам фінансової піраміди повідомили про підозру.

 

Читайте також
СБУ викрила групу злочинців, які займалися незаконним конвертуванням криптовалюти СБУ викрила групу злочинців, які займалися незаконним конвертуванням криптовалюти
Служба безпеки України виявила незаконне угрупування, яке займалося легалізацією та незаконним переведенням коштів, у тому числі через купівлю криптовалют.
Loading...
Load next