Втікав від поліції: львів'янин збив пішохода та вчинив потрійну ДТП (фото)

Втікав від поліції: львів'янин збив пішохода та вчинив потрійну ДТП (фото)
Водій збив пішохода на нерегулюваному пішохідному переході, а потім за інерцією, вдарив ще три припаркованих автомобілі.

11 серпня, у Львові водій, втікаючи від поліції, збив пішохода. Потім він в'їхав у 3 припарковані автівки, що і зупинило втікача.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини. 

 За кермом автомобіля був 23-річний львів'янин. Свій вчинок він пояснив тим, що в нього посвідчення водія видане на два роки. Чоловік вже має два штрафи і не хотів третього, аби не складати знову іспити. Перевірка на стан сп'яніння показала, що порушник був тверезий.

Вчора, 11 серпня, близько 21-ї години, на вулиці Замарстинівській патрульні помітили як автомобіль BMW здійснив обгін потоку транспортних засобів зустрічною трамвайною колією.

Поліцейські дали водієві вказівку зупинитися, однак він її проігнорував і почав втікати. Екіпаж розпочав переслідування. Порушник далеко не заїхав. 

На перехресті з вулицею Заводською водій не впорався з керуванням і збив пішохода на нерегулюваному пішохідному переході, а потім за інерцією, вдарив ще три припаркованих автомобілі: дві Skoda Octavia та Ford Focus. 

За словами патрульних, потерпілий пішоход серйозно не постраждав. Після надання допомоги в медичному закладі, його відпустили додому.

Читайте також
У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові
В п'ятницю ввечері на вулиці Вінниці, що у Шевченківському районі міста, п'яний водій спричинив ДТП. Зокрема поліцейські під час спілкування із водієм авто виявили у нього ознаки сильного алкогольного сп'яніння.
У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео) У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео)
У центрі Львова нетверезий водій збив жінку з дитиною у візочку. “Драгер” показав у водія 3,24 проміле алкоголю в крові, що в 16 разів перевищує допустиму норму.
Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку
У Львові внаслідок наїзду автомобіля "Ford Fusion" біля торгового центру у центрі міста постраждала жінка, яка йшла по тротуару.
Loading...
Load next