Геращенко залишається в МВС: його призначили радником очільника відомства

Геращенко залишається в МВС: його призначили радником очільника відомства
Колишній заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко продовжує працювати як радник міністра внутрішніх справ після відставки Арсена Авакова.

Колишнього заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка призначили радником очільника цього відомства Дениса Монастирського.

Про це повідомила Державна прикордонна служба. 

28 серпня в адміністрації Держприкордонслужби відбулася міжвідомча нарада з питань упорядкування земель під облаштування державного кордону.

Геращенко був серед присутніх. Про нього згадали як про радника міністра внутрішніх справ.

Нагадаємо, що 4 серпня Кабінет міністрів звільнив заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка.

Зазначимо, що Геращенка призначили на посаду заступника глави МВС у 2019 році, до цього – у період з 2014 до 2017 роки – був радником Арсена Авакова. 

Читайте також
"Слуга народу" Монастирський видав Киві довідку про "важливість" його дисертації "Слуга народу" Монастирський видав Киві довідку про "важливість" його дисертації
Президент Зеленський запропонував народного депутата від своєї партії "Слуга народу" Дениса Монастирського на посаду очільника Міністерства внутрішніх справ, після звільнення Арсена Авакова.
Замах на життя Шефіра: в МВС назвали головну мету обстрілу автівки помічника Зеленського (відео) Замах на життя Шефіра: в МВС назвали головну мету обстрілу автівки помічника Зеленського (відео)
На думку експертів, всього в машину потрапило 18 куль - дві з яких, потрапили в стегно водієві Шефіра. За інформацією МВС, мало статися "нахабне, цинічне вбивство одного з найближчих президенту України Володимиру Зеленському і дорогих йому людей".
"Не планував бути вічним міністром": Зеленський запропонував Авакову піти у відставку "Не планував бути вічним міністром": Зеленський запропонував Авакову піти у відставку
Арсен Аваков погодився на пропозицію Володимира Зеленського та написав заяву на звільнення "за власним бажанням".
Loading...
Load next