Кабмін звільнив Геращенка з посади заступника міністра внутрішніх справ

Кабмін звільнив Геращенка з посади заступника міністра внутрішніх справ
Антон Геращенко був заступником Авакова від вересня 2019 року.

Кабінет міністрів на сьогоднішньому засіданні звільнив заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка. 

Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

Уряд звільнив Геращенка Антона Юрійовича з посади заступника Міністра внутрішніх справ України, - зазначив Гончаренко.

Новими заступниками глави МВС Дениса Монастирського призначили Мері Акопян і Богдана Драп’ятогоМустафа Найєм став заступником міністра інфраструктури України.

Зазначимо, що Геращенка призначили на посаду заступника глави МВС у 2019 році, до цього – у період з 2014 до 2017 роки – був радником Арсена Авакова. 

Нагадаємо, що 13 липня, Арсен Аваков особисто написав заяву про відставку відповідно до частини першої статті 18 закону України "Про Кабінет міністрів України".

Через два дні, 15 липня, Верховна Рада проголосувала за відставку Арсена Авакова з посади очільника Міністерства внутрішніх справ та депутати схвалили рішення щодо його бажання звільнитись.

А вже на наступний день, 16 липня, Верховна Рада призначила Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ. 

Читайте також
"Не планував бути вічним міністром": Зеленський запропонував Авакову піти у відставку "Не планував бути вічним міністром": Зеленський запропонував Авакову піти у відставку
Арсен Аваков погодився на пропозицію Володимира Зеленського та написав заяву на звільнення "за власним бажанням".
Новий очільник МВС Монастирський планує "розділити" міністерство (відео) Новий очільник МВС Монастирський планує "розділити" міністерство (відео)
Верховна Рада призначила Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ. За прийняття відповідного рішення проголосував 271 народний депутат.
Нардеп від "Слуги народу" Монастирський став новим очільником МВС Нардеп від "Слуги народу" Монастирський став новим очільником МВС
За прийняття відповідного рішення проголосував 271 народний депутат.
Loading...
Load next