На безкоштовний концерт "Океану Ельзи" у Львові зможуть потрапити лише вакциновані (відео)

На безкоштовний концерт "Океану Ельзи" у Львові зможуть потрапити лише вакциновані (відео)
Безкоштовний концерт "Океан Ельзи" присвячений 360-річчю Львівського університету. Щоб потрапити на площу перед університетом, де відбуватиметься захід, відвідувачі концерту повинні мати сертифікат про вакцинацію або негативний тест на Covid-19.

У суботу, 18 вересня у Львові з нагоди 360-річчя Львівського національного університету імені Івана Франка відбудеться безкоштовний концерт гурту "Океан Ельзи". Зважаючи на ріст захворюваності на коронавірус, на концерт пропускатимуть лише вакцинованих та тих, хто має негативний тест на Covid-19.

Про це повідомляють організатори концерту. Вони попередили про таку умову, посилаючись на розпорядження міського голови "Про проведення концерту гурту "Океан Ельзи".

Вони зазначили, усі охочі зможуть щепитися безпосередньо перед концертом у мобільних пунктах вакцинації.

Якщо ви ще не вакциновані, то маєте час зробити першу дозу щеплення до вечора суботи. А також вакцинуватись можна буде у спеціальних точках вакцинації просто біля місця проведення концерту, – йдеться у повідомленні. 

Для того, щоб потрапити на площу перед університетом, де відбуватиметься концерт, відвідувачі концерту повинні бути у масках та показати один з таких документів:

  • сертифікат про вакцинацію від Covid-19 (електронний у додатку "Дія" або друкований від сімейного лікаря),
  • негативний ПЛР-тест на Covid-19, зроблений за 72 години до події,
  • експрес-тест на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2,
  • довідка про отримання 1-ї дози вакцини від Covid-19.

Контрольно-пропускні пункти почнуть працювати з 18:00, сам концерт розпочнеться о 20:00.

 

Читайте також
У Львові запрацював ще один пункт вакцинації : в ЛНУ від COVID-19 почали щепити студентів У Львові запрацював ще один пункт вакцинації : в ЛНУ від COVID-19 почали щепити студентів
Вакцинуватись можна у приміщенні географічного факультету на вулиці Дорошенка, однак змушувати студентів щепитись не будуть - це особисте бажання кожного.
За два дні вихідних у центрі вакцинації на "Арені Львів" вакцинували 1041 людину За два дні вихідних у центрі вакцинації на "Арені Львів" вакцинували 1041 людину
Попередньо планували щепити близько тисячі осіб. Однак протягом двох вихідних днів у центрі вакцинації в приміщенні "Арени Львів" медикам вдалось вакцинувати 1041 мешканців Львівщини, які попередньо зареєструвались у додатку "Дія".
COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео) COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео)
Український уряд прагне збільшити темпи вакцинації від коронавірусу. Для цього українцям вже почали пропонувати низку заохочень та привілеїв, таких як квитки на футбольні матчі, безкоштовний проїзд у громадському транспорті чи 50% знижки на поїздки у одному із сервісів таксі, який працює у 27 містах України.
Loading...
Load next