У Львові запрацював ще один пункт вакцинації : в ЛНУ від COVID-19 почали щепити студентів

У Львові запрацював ще один пункт вакцинації : в ЛНУ від COVID-19 почали щепити студентів
Вакцинуватись можна у приміщенні географічного факультету на вулиці Дорошенка, однак змушувати студентів щепитись не будуть - це особисте бажання кожного.

У Львові розпочали масове щеплення студентів та аспірантів університету імені Івана Франка проти COVID-19, повідомляє профком ЛНУ у Facebook. Масова вакцинація студентів ЛНУ розпочалася у п'ятницю, 13 серпня й триває вона у пункті щеплення, який вже був облаштований, оскільки нещодавно там щеплювали працівників навчального закладу.

Щеплення роблять вакциною Moderna у приміщенні географічного факультету за адресою вулиця Дорошенка, 41 (ауд. 7) з 10:00 до 15:00 за попередньо встановленим графіком. Зокрема, для того, аби записатись на вакцинацію, необхідно заповнити Google-форму, де можна обрати зручний для себе час та день.

Однак, вакцинація студентів ніяким чином не повпливає на заселення у гуртожитки, переконують в ЛНУ.

Якщо ми не будемо селити невакцинованих студентів у гуртожитки, ми по факту порушуємо їхні права. Станом на сьогодні, ми будемо поселяти за звичною процедурою. Та з минулого року практикуємо застосування довідок про стан здоров'я на момент заселення, - повідомив голова профкому студентів ЛНУ ім. І. Франка Микола Спересенко у коментарі Zaxid.net.

Зауважимо, що при цьому у "Львівській політехніці" вакцинація студентів почалася ще з 30 липня. 

Нагадаємо, що на Львівщині за останню добу було зафіксовано 78 нових випадків зараження на коронавірус, з них львів'ян - 34 осіб.

Читайте також
Новий штам коронавірусу "Дельта" на Львівщині: медики очіують поставки вакцини Moderna (відео) Новий штам коронавірусу "Дельта" на Львівщині: медики очіують поставки вакцини Moderna (відео)
Відпочинковий сезон може призвести до поширення видозміненого штаму коронавірусної інфекції "Дельта".
За два дні вихідних у центрі вакцинації на "Арені Львів" вакцинували 1041 людину За два дні вихідних у центрі вакцинації на "Арені Львів" вакцинували 1041 людину
Попередньо планували щепити близько тисячі осіб. Однак протягом двох вихідних днів у центрі вакцинації в приміщенні "Арени Львів" медикам вдалось вакцинувати 1041 мешканців Львівщини, які попередньо зареєструвались у додатку "Дія".
Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео) Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео)
Чи будуть ходити діти до школи, у період жовтої та червоної зони, скільки шкіл перетнули межу вакцинації понад 80% та для чого зараз школам, один день навчання онлайн? Про роботу шкільних закладів освіти та дитячих садочків в умовах карантину в ексклюзивному інтерв'ю для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.
Loading...
Load next