На Закарпатті дві доби шукають туристку: жінці стало зле

На Закарпатті дві доби шукають туристку: жінці стало зле
У Карпатах в районі гори Піп Іван, що на Рахівщині, стало погано туристці. Рятувальники вже дві доби намагаються знайти жінку.

Дві доби рятувальники шукають туристку, у якої погіршилося самопочуття у горах на Рахівщині.

Про це Суспільному повідомила речниця ДСНС Закарпаття Наталія Батир.

До рятувальників 13 жовтня близько 5-ї ранку надійшло повідомлення про те, що під час проходження туристичного маршруту в районі г. Піп Іван Рахівського району, погіршилось самопочуття та потребує допомоги туристка, — розповіла Наталія Батир.

За її словами, особу жінки та її місце знаходження поки не встановили.

Станом на 12 годину 15 жовтня пошуки туристки тривають, — прокоментувала Наталія Батир.

 

Читайте також
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
Рятувальники знайшли п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах (фото) Рятувальники знайшли п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах (фото)
Прикарпатським рятувальникам вдалось відшукати п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах. Зокрема з п'ятьох заблукалих четверо було неповнолітніми.
Вибух у горах Карпат: одна постраждала туристка отямилася (відео) Вибух у горах Карпат: одна постраждала туристка отямилася (відео)
Жінка більше не зможе бачити одним оком, також у неї дуже пошкоджена рука. Ще трьом травмованим дівчатам теж краще.
Loading...
Load next