Суцільне бездоріжжя: у Львові мешканці однієї із вулиць нарікають на стан доріг (відео)

Суцільне бездоріжжя: у Львові мешканці однієї із вулиць нарікають на стан доріг (відео)
На суцільне бездоріжжя нарікають мешканці вулиці Алішера Навої. І це попри те, що чиновники обіцяли розпочати ремонт у 2021 році. Однак кошти в бюджеті міста так і не передбачили.

Ні пройти, ні проїхати. На суцільне бездоріжжя нарікають мешканці вулиці Алішера НавоЇ. Кажуть, дорога радше нагадує сільську: тут немає й сліду від асфальту, лише пісок, каміння та ями.

Наша дорога страшна, скільки живу 50 років так кращої не бачу. Перейти і проїхати неможливо, як машина їде тряска з ніг до голови. Все в ямах бачите, а виїхати легковою машиною зверху вниз то є деколи аж, то риє животом, - зізналась місцева мешканка пані Анна.

Через відсутність дощоприймачів вулицю постійно підтоплює.

Дуже погано коли дощ падає і все тече, зливів немає, асфальту немає, покриття дуже погане, зробіть щось, - розповіла місцева мешканка пані Ярослава. 

Люди нарікають, вже втомилися латати автівки. Неабияк страждають і мами з візочками.

Вибоїни, важко проїхати, колеса перекручуються, коляска майже перевертається. + Сусіди писали, дзвонили, зверталися, в державну адміністрацію, в нашу обласну і львівську міськраду, наразі результатів жодних, - додала місцева мешканка Соломія. 

Схожі проблеми і на сусідній вулиці Олійній. Там на дорозі хоча б є шар асфальту, однак на ньому безліч вибоїн. Натомість вулиця Туркменська, що розташована поруч, вимощена зручною бруківкою. Відтак мешканці Олійної та Алішера НавоЇ не розуміють, чому дороги не зробили і в них.

Минулого року в ефірі телеканалу "ПравдаТУТЛьвів" міські чиновники пообіцяли розпочати ремонт напівзруйнованих вулиць із заміни каналізаційних мереж, які перебувають в аварійному стані. Однак кошти на ці роботи в бюджеті міста так і не передбачили. 

Насправді ми дуже мало виконуємо зараз по каналізуванню робіт, тому що бюджет міста є обмежений і був рік пандемії, були проблеми з надходженнями ну і я сподіваюсь що наступного року буде краща ситуація. + Зараз формується бюджет на наступний рік, ми будемо подавати і скажімо настоювати так щоб ремонт мереж по даних вулицях був включений до проекту бюджету на 2022 рік, - повідомив директор департаменту ЖКГ та інфраструктури Львівської міськради Олександр Одинець.

Додамо, орієнтовна вартість заміни каналізаційних мереж на цих вулицях становить близько 15 мільйонів гривень. 

 

Читайте також
Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео) Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео)
Мешканці будинку на вулиці Мазепи, 23 скаржаться на повну відсутність благоустрою прибудинкової території. Неодноразові звернення до влади нічого не дали.
У Львові відкрили для проїзду вулицю Хмельницького та частину Бандери У Львові відкрили для проїзду вулицю Хмельницького та частину Бандери
По завершенню цих об’єктів у місті розпочинатимуть ремонт на Мазепи та Грінченка.
У Львові містянам виплатять грошову компенсацію за цілодобовий ремонт перехрестя Бандери – Городоцька (відео) У Львові містянам виплатять грошову компенсацію за цілодобовий ремонт перехрестя Бандери – Городоцька (відео)
Аби пришвидшити реконструкцію перехрестя вулицю Степана Бандери та Городоцької майстри працюватимуть навіть вночі. Однак суму компенсації за незручності наразі не повідомляють.
Loading...
Load next