Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео)

Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео)
Мешканці будинку на вулиці Мазепи, 23 скаржаться на повну відсутність благоустрою прибудинкової території. Неодноразові звернення до влади нічого не дали.

Вибоїни на дорозі, зруйновані хідники та небезпечні сходи. Мешканці будинку на вулиці Мазепи, 23 скаржаться на повну відсутність благоустрою прибудинкової території. Кажуть, уже неодноразово зверталися до влади і все – безрезультатно.

  • Вибоїни доволі глибокі. В мене є маленька дитина, ми з візочком тут гуляти не можемо. В сусідньому будинку зробили благоустрій, облаштували там доріжки для діток та дорослих, а тут ситуація не змінюється.
  • Бачите, як гарно нам відремонтували сходи? Ось це називається їхній ремонт сходів. В якому вони стані! Чи зимою можна по них ходити? Сходи в такому стані вже 20 років.
  • Поставили той пандус. Слизько, дощ, виходять старші люди і просто падають. Я кілька разів сам падав через той пандус. Я їм кажу: "Встановіть кутник і щити, щоб старші люди за поручень трималися".
  • Скільки тут працюю, стільки така дорога тут є. Звичайно, що автівка пошкоджується, ходова. Постійно треба ремонтувати щось, - зізнаються місцеві мешканці та водії.

 У Шевченківській райадміністрації переконують: на скарги мешканців, мовляв, реагують. І за минулі 4 роки встигли замінити вікна в одному з під’їздів, відремонтувати труби, провести модернізацію ліфта та виділити понад 4 млн гривень на проведення аварійно-відновлювальних робіт. Та коли ж потурбуються про благоустрій?

Щодо благоустрою Мазепи, 23, то він потребує капітального ремонту. Там неодноразово ми проводили обстеження, вартість необхідних робіт – понад 2 млн грн. Станом на сьогодні титульні списки – затверджені, вони не включають благоустрою Мазепи, 23, - повідомив заступник голови Шевченківської райадміністрації з питань ЖКГ Святослав Костяка.

Тож, цьогоріч мешканці таки не дочекаються змін. Втім, наступного року, запевняють у Шевченківській райадміністрації, відновлення благоустрою за адресою вулиця Мазепи, 23 знову включатимуть до титульних списків. 

 

Читайте також
Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео) Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео)
Для проїзду приватного автотранспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича. Тролейбуси цією ділянкою курсуватимуть від суботи.
Вулицю Пилипа Орлика у Львові планують здати в експлуатацію у грудні цього року (відео) Вулицю Пилипа Орлика у Львові планують здати в експлуатацію у грудні цього року (відео)
Проєктом передбачено заміну комунікацій, дорожнього покриття, облаштування велосмуг, кишень для паркування, встановлення освітлення та висадку зелених насаджень.
Ремонт вулиці Хмельницького у Львові: наразі ремонтні роботи тривають на кільці з вулицею Липинського (відео) Ремонт вулиці Хмельницького у Львові: наразі ремонтні роботи тривають на кільці з вулицею Липинського (відео)
Кільце на вулицях Липинського – Б. Хмельницького перекриють для руху транспорту цими вихідними. Завершити ремонтні роботи обіцяють наступного тижня.
Loading...
Load next