У Львові відкрили для проїзду вулицю Хмельницького та частину Бандери

У Львові відкрили для проїзду вулицю Хмельницького та частину Бандери
По завершенню цих об’єктів у місті розпочинатимуть ремонт на Мазепи та Грінченка.

Від учора, 23 серпня, у Львові для проїзду повністю відкрили вулицю Богдана Хмельницького та частину вулиці Бандери, від вул. Чупринки до вул. Коновальця. Ремонт усієї вулиці Степана Бандери мають завершити до кінця року, однак також все ще продовжують незначні роботи на бічних вулицях вул. Хмельницького, повідомили у пресслужбі ЛМР.

На вул. Б. Хмельницького замінено всі комунікації, постелено якісне дорожнє покриття, облаштовано нові тротуари, велодоріжки, острівці безпеки, кишені для паркування, зупинки для громадського транспорту. Вулиця стала комфортною і безпечною для пішоходів, водіїв приватних авто і велосипедистів, - йдеться у повідомленні міськради.

Зокрема, звичний рух автобусів № 20 вже відновлено, але № 25 все ще курсує за тимчасовою схемою і повернеться до звичного маршруту згодом. 

Зазначимо, що вулицю Богдана Хмельницького ремонтували у декілька етапів, а ремонтні роботи розпочались ще у травні 2020 року. Також 28 вересня 2020 року у Львові на ремонт закрили вулицю Бандери, яка сполучає залізничний вокзал із центром міста.

Нагадаємо, що кінцева вартість ремонту вулиці Степана Бандери буде тоді, коли будуть підписані акти виконаних робіт. Завершити усі роботи і відкрити вулицю для проїзду транспорту планують до кінця року.

Читайте також
У Львові містянам виплатять грошову компенсацію за цілодобовий ремонт перехрестя Бандери – Городоцька (відео) У Львові містянам виплатять грошову компенсацію за цілодобовий ремонт перехрестя Бандери – Городоцька (відео)
Аби пришвидшити реконструкцію перехрестя вулицю Степана Бандери та Городоцької майстри працюватимуть навіть вночі. Однак суму компенсації за незручності наразі не повідомляють.
До кінця року у Львові планують закінчити ремонт вулиці Пилипа Орлика (відео) До кінця року у Львові планують закінчити ремонт вулиці Пилипа Орлика (відео)
Другий етап реконструкції вулиці Пилипа Орлика стартував. Роботи на цій вулиці розпочалися ще того року. До цього часу дорожники відремонтували відтинок від вулиці Миколайчука до вулиці Віри, Надії та Любові. Нині ж для ремонту перекрили частину від Віри, Надії та Любові до будинку №2, по вулиці Орлика.
Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео) Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео)
Мешканці будинку на вулиці Мазепи, 23 скаржаться на повну відсутність благоустрою прибудинкової території. Неодноразові звернення до влади нічого не дали.
Loading...
Load next