На Херсонщині поліцейського знайшли повішаним у лісі

На Херсонщині поліцейського знайшли повішаним у лісі
На Херсонщині поліція встановлює обставини смерті співробітника Управління патрульної поліції.

На Херсонщині патрульного поліцейського знайшли повішеним у лісі. Про це повідомили в поліції Херсонської області. 

Відомо, що 24 жовтня, близько 12:30, у територіальний підрозділ поліції міста Олешки звернувся 59-річний чоловік. Він повідомив, що під час прогулянки по лісу виявив тіло повішеного чоловіка.

Під час виїзду на місце події слідчо-оперативної групи з’ясувалось, що померлий — 32-річний співробітник Управління патрульної поліції в Херсонській області. При огляді тіла не було виявлено слідів насильницької смерті.

Наразі відкрите кримінальне провадження, в рамках якого проводяться необхідні експертизи та інші слідчі дії для встановлення обставин смерті патрульного поліцейського. Також про подію повідомлено Державне бюро розслідувань, — відзначили у поліції.

Нагадаємо, що у Кривому Розі знайшли мертвим 46-річного Андрія Павлова - брата загиблого раніше мера Костянтина Павлова.

Віра Коновал - pravdatutnews.com 
 

Читайте також
В Польщі після затримання раптово помер українець В Польщі після затримання раптово помер українець
Українець в Польщі напав на жінку, його заарештувала поліція. Після цього чоловік неочікувано помер.
Депутат міськради Чернігова на смерть збив велосипедиста (фото) Депутат міськради Чернігова на смерть збив велосипедиста (фото)
Поліція наразі встановлює всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.
Загадкова смерть на Донеччині: у старій скрині знайшли мертвими двох дітей (фото) Загадкова смерть на Донеччині: у старій скрині знайшли мертвими двох дітей (фото)
Трагічно загиблі діти, залишившись вдома без дорослих, ймовірно, самі залізли до скрині. Так, вона могла захлопнутись на замок, коли вони гралися всередині й невдовзі померли в ній від задухи.
Loading...
Load next