У Києві патрульний врятував дівчину, яка намагалась стрибнути з 25 поверху (відео)

У Києві патрульний врятував дівчину, яка намагалась стрибнути з 25 поверху (відео)
В якийсь момент дівчина, раптово, просто на очах у патрульних, вислизнула з огорожі балкону вниз і повисла на руках. Один із патрульних тим часом швидко схопив, затягнув на балкон й таким чином врятував їй життя.

У Києві 17-річна дівчина стрибнула з балкона на 25 поверсі, але патрульний встиг схопити її в останній момент та врятував дитині життя. Виклик патрульні отримали від очевидиці, яка повідомила: "Дитина сидить, звісивши ноги з 25-го поверху будинку, що на вулиці Ревуцького Дарницького району столиці", повідомили у пресслужбі столичної патрульної поліції.

Поліцейські швидко піднялися на загальний балкон багатоповерхівки, де сиділа дівчина, та спробували почати з нею розмову й намагались відмовити дівчину від смертельного вчинку. Зазвичай це допомагає у подібних ситуаціях, але не цього разу — на контакт дівчина не хотіла йти, тому одному із поліцейський силоміць довелось знімати дівчину із поручні балкону.

На відео чутно, яке опублікували в поліції, як патрульний питає в дівчини, яка сидить на бетонній перегородці балкона: "Що у вас трапилося?" та "Як вас звати?". Вона у відповідь почала говорити, що він не психолог та продовжувала плакати.

Далі дівчина зізналась, що їй страшно та спробувала перекинути ногу через перегородку балкону, однак побачивши, що патрульний підходить до неї все ближче, закричала "Не треба" та наче ледь не зірвалася із 25 поверху.

У якийсь час, раптово, просто на очах у патрульних, вона вислизнула з огорожі вниз і повисла на руках. Патрульний Савкін не розгубився — миттю схопив її та затягнув на балкон, - йдеться у повідомленні.

Згодом, трохи заспокоївшись, дівчина розповіла патрульним, що зараз її родина наразі переживає не легкі часи та має певні проблеми, які дуже її хвилюють.

Сьогодні напарники Олексій та Володимир стали янголами-охоронцями для дівчини. Впевнений, цей день запам’ятається для кожного з них на все життя, - повідомив полковник київської поліції Олексій Білошицький.

Згодом поліцейські передали дівчину лікарям. Поліція також оприлюднила відео порятунку, від якого у жилах холоне кров.

Читайте також
У Києві на мосту поліцейські врятували одразу двох самогубців (відео) У Києві на мосту поліцейські врятували одразу двох самогубців (відео)
Один із чоловіків, який намагався вкоротити собі віку сидів за поручнями мосту, а інший самогубця вже встиг стрибнути у воду.
У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео) У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео)
Учора, у Києві 15-річний підліток Денис Родіков спробував накласти на себе руки, стрибнувши з моста. Батьки неповнолітнього хлопця, Володимир та Діана Родікови померли у березні внаслідок ускладнень від коронавірусу, 13 дітей сім'ї залишились сиротами. В тому числі і 15-річний Денис.
У Дніпрі поліцейські врятували життя жінці, яка намагалась скоїти самогубство У Дніпрі поліцейські врятували життя жінці, яка намагалась скоїти самогубство
У Дніпрі 55-річна жінка повідомила в поліцію, що збирається стрибнути з Центрального мосту. Жінку вдалось врятувати трьом патрульним, один з них у момент стрибка встиг схопити самогубцю та цим самим врятувати їй життя.
Loading...
Load next