Ексспікер Верховної Ради натякнув, чи буде брати участь у президентських виборах

Ексспікер Верховної Ради натякнув, чи буде брати участь у президентських виборах
Після звільнення він ще має намір продовжувати свою політичну кар'єру.

Дмитро Разумков прокоментував своє балотування у президенти в ефірі телеканалу "Україна 24".

На слова ведучого: "Ви ж не збираєтеся брати участь у виборах президента", колишній голова відповів:

  Хіба я таке казав? Я не казав "ні"

28 жовтня у тій же програмі політик розглянув можливість створення своєї політичної сили.



Будемо об'єднуватися, рухатися вперед, будемо… повертати людей – і в парламенті – до того, що є ті обіцянки, яких від нас чекають люди… Сили у мене на це є, час теж є, наснага є, команда є. Сподіваюся, буде більш широка. І я все буду робити, щоб довіра людей – навіть не рейтинг, а довіра – не падала, — наголосив Разумков.
 

Нагадаємо, що Разумков обіймав посаду спікера Ради з 29 серпня 2019 року. Він був головою пропрезидентської партії "Слуга народу", пройшов до Ради під першим номером її виборчого списку. 7 жовтня Верховна Рада звільнила з посади спікера парламенту Дмитра Разумкова. "За" проголосувало 284 нардепи, 215 голосів надала фракція "Слуга народу".

Тетяна Єркоpravdatutnews.com 
 

Читайте також
Суд скасував протокол ЦВК про визнання Вірастюка обраним депутатом Суд скасував протокол ЦВК про визнання Вірастюка обраним депутатом
Верховний Суд скасував протокол ЦВК від 19 травня 2021 року про встановлення результатів виборів в окрузі 87 та визнання Василя Вірастюка обраним депутатом.
Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду
Центральна виборча комісія оскаржила рішення Верховного Суду щодо встановлення результатів виборів в одномандатному виборчому окрузі № 87 Івано-Франківської області. Оскільки Верховний Суд скасував протокол ЦВК про визнання Василя Вірастюка обраним депутатом.
Скандальні вибори: у "Слузі народу" відреагували на рішення суду щодо Вірастюка Скандальні вибори: у "Слузі народу" відреагували на рішення суду щодо Вірастюка
Нардепи від партії "Слуга народу" вимагають перевірити всі заяви, які стосуються порушення законодавства на довиборах до Верховної Ради в Івано-Франківській області та, за необхідності, провести повторний перерахунок голосів.
Loading...
Load next