"Слуги народу" відреагували на рішення ЦВК щодо відмови Вірастюку у депутатстві

"Слуги народу" відреагували на рішення ЦВК щодо відмови Вірастюку у депутатстві
Партія "Слуга народу" в якої на 87-му окрузі на Івано-Франківщині балотувався у народні депутати Василь Вірастюк відреагувала на заяву ЦВК щодо відмови йому у реєстрації в народні депутати Верховної Ради.

Депутати "Слуги народу" вважають, що відмова Василю Вірастюку у реєстрації народним депутатом є наслідком роботи опонентів політичної сили. Про це у коментарі виданню "Українська правда" повідомили у пресслужбі партії.

"Нинішня ситуація демонструє, що політичні опоненти намагаються максимально відтермінувати остаточне визнання Василя Вірастюка переможцем. Тим самим вони відбирають у жителів Прикарпаття право мати свого представника у парламенті та з його допомогою вирішувати нагальні проблеми", - заявляють у "Слузі народу".

Зокрема у партії зазначають, що їхні юристи детально вивчать рішення Верховного Суду щодо скасування протоколу Центральної виборчої комісії про визнання Вірастюка переможцем на довиборах у Івано-Франківській області. 

"Нинішня ситуація демонструє, що політичні опоненти намагаються максимально відтермінувати остаточне визнання Василя Вірастюка переможцем", - переконують "слуги народу".

Нагадаємо, що ЦВК на засіданні яке відбулось сьогодні, 5 травня, відмовилася реєструвати Василя Вірастюка, кандидата від партії "Слуга народу" народним депутатом України. Причина відмови в реєстрації Вірастюку - рішення суду про скасування результатів виборів в одномандатному виборчому окрузі №87, яке позбавляє ЦВК підстав для реєстрації кандидата від "Слуги народу".

Читайте також
ЦВК відмовила Вірастюку у реєстрації народним депутатом через рішення суду (відео) ЦВК відмовила Вірастюку у реєстрації народним депутатом через рішення суду (відео)
Центральна виборча комісія на засіданні яке відбулось сьогодні, 5 травня, відмовилася реєструвати Василя Вірастюка, кандидата від партії "Слуга народу" народним депутатом України.
Суд скасував протокол ЦВК про визнання Вірастюка обраним депутатом Суд скасував протокол ЦВК про визнання Вірастюка обраним депутатом
Верховний Суд скасував протокол ЦВК від 19 травня 2021 року про встановлення результатів виборів в окрузі 87 та визнання Василя Вірастюка обраним депутатом.
Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду
Центральна виборча комісія оскаржила рішення Верховного Суду щодо встановлення результатів виборів в одномандатному виборчому окрузі № 87 Івано-Франківської області. Оскільки Верховний Суд скасував протокол ЦВК про визнання Василя Вірастюка обраним депутатом.
Loading...
Load next