"Ковідна амністія": глава Нацполіції назвав тих, хто може уникнути відповідальності

"Ковідна амністія": глава Нацполіції назвав тих, хто може уникнути відповідальності
Перед законом повинні відповідати правопорушники, які виготовили, реалізували або використали підробний COVID-сертифікат.

Голова Національної поліції Ігор Клименко заявив, що усі, хто купив підробний сертифікат, але не користувався ним, мають уникнути відповідальності. Про це він повідомив під час брифінгу, цитує Нацполіція.

Я розумію, що дуже багато людей оступилися і придбали ці сертифікати. І якщо ви не скористалися підробленим сертифікатом, ми маємо зараз напрацювати той правовий механізм, який дозволить вам уникнути відповідальності. З іншої сторони ми маємо виявити фізичну чи юридичну особу, яка займалася виготовленням, продажем  або передачею цього сертифіката, — сказав Клименко.

Голова додав, що наразі правові підстави щодо звільнення від відповідальності громадян, які придбали, проте не використовували підробний сертифікат, будуть розроблені найближчими днями. 

Нагадаємо, що МОЗ зараз розглядає можливість запровадження "ковідної амністії" для тих, хто купив документи про вакцинацію проти коронавірусу.

Тетяна Єрко — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Підтверджено. Штам "Омікрон" поширюється швидше і заражає вакцинованих, - ВООЗ Підтверджено. Штам "Омікрон" поширюється швидше і заражає вакцинованих, - ВООЗ
У Всесвітній організації охорони здоров'я (ВООЗ) заявили про наявні підтвердження того, що штам "Омікрон" розповсюджується швидше за його інші варіанти.
Як отримати додаткове щеплення в Україні: алгоритм від МОЗ Як отримати додаткове щеплення в Україні: алгоритм від МОЗ
Додаткову дозу щеплять для підтримання належного захисту у людей, які страждають через важкі хвороби.
Актуальна статистика Covid-19: в Україні виявили 3195 нових випадків Актуальна статистика Covid-19: в Україні виявили 3195 нових випадків
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
Loading...
Load next