У Польщі автомобіль наїхав на українця, який працював у телекомунікаційному колодязі (фото)

У Польщі автомобіль наїхав на українця, який працював у телекомунікаційному колодязі (фото)
Аварія сталася у центрі Вроцлава. Постраждалого доставили у лікарню.

Аварія сталася за адресою вул. Казимира Великого, в готелі «Європа» у Польщі. Повідомляє Gazeta Wroclawska.

Фото: Gazeta Wroclawska

Чоловік за кермом легковика «Volkswagen», заїжджав на стоянку біля готелю, але не помітив чоловіка, який працював у колодязі телекомунікацій. Шасі зачепило його голову. 

Фото: Gazeta Wroclawska


Пораненого робітника, громадянина України, доставили до лікарні на Боровській. У нього глибоке поранення голови, але після аварії він був у свідомості.

Фото: Gazeta Wroclawska

Поліцейські, які охороняли сліди на місці аварії, спочатку встановили, що місце роботи не було належним чином закріплено. Однак деталі ДТП встановить слідство.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Били, душили та травили газом: у Польщі після жорстокого побиття поліцейськими помер 25-річний українець (фото) Били, душили та травили газом: у Польщі після жорстокого побиття поліцейськими помер 25-річний українець (фото)
Дані відеомоніторингу свідчать: польські поліцейські після затримання застосували до чоловіка неадекватну до ситуації фізичну силу, в результаті чого він помер. Вони били його кийками та ногами, закували у наручники й пускали в обличчя перцевий газ.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
В Польщі після затримання раптово помер українець В Польщі після затримання раптово помер українець
Українець в Польщі напав на жінку, його заарештувала поліція. Після цього чоловік неочікувано помер.
Loading...
Load next