Ситуація загострюється: мігранти готують спробу силового штурму польського кордону (відео)

Ситуація загострюється: мігранти готують спробу силового штурму польського кордону  (відео)
14 листопада було зафіксовано 118 спроб незаконного перетину кордону. 39 іноземців ухвалили рішення про виїзд з Польщі. Назагал в листопаді було понад 5 тисяч спроб перетину кордону.

З Білорусі у Польщу в районі пункту пропуску “Кузниця” величезна група мігрантів, що невпинно збільшується намагається прорватися через кордон. Вони готуються до силового прориву кордону.

Про це інформує у "Твіттері" Прикордонна служба Польщі.

З самого ранку на прикордонному переході "Кузниця" з білоруської сторони збираються нелегали. До них приєднуються нові угруповання, які наразі розташувалися на кордоні, і намагаються протиснути кордон під наглядом білоруських служб., - йдеться в повідомленні.

За повідомленням польських прикордонників, у неділю, 14 листопада, було зафіксовано 118 спроб незаконного перетину кордону. 39 іноземців ухвалили рішення про виїзд з Польщі. Назагал в листопаді було понад 5 тисяч спроб перетину кордону.

Нагадаємо, вчора міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що в областях, які межують із Білоруссю, може бути запроваджено надзвичайний стан у разі загострення ситуації.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Loading...
Load next