Обрання запобіжного заходу Петрові Порошенку: погляд зі Львова

Обрання запобіжного заходу Петрові Порошенку: погляд зі Львова
10 тисяч людей під стінами Печерського суду та декілька годин дискусії із суддями та прокурорами – така атмосфера нині вирує у столиці, де феміда намагається обрати запобіжний захід Петрові Порошенк

10 тисяч людей під стінами Печерського суду та декілька годин дискусії із суддями та прокурорами – така атмосфера нині вирує у столиці, де феміда намагається обрати запобіжний захід Петрові Порошенку.

П’ятого президента України підозрюють у тому, що він, обіймаючи свого часу пост глави держави, начебто домігся незаконного призначення на посаду першого заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка. Сам Петро Олексійович переконаний, що державну зраду йому «шиють». А поки у Києві зібрався багатотисячний мітинг, не залишився осторонь і Львів. Тут люди вийшли також на мітинг, щоб висловити свою підтримку Порошенкові та протест політичним репресіям.

Василь Шпіцер, політичний діяч, міський голова Львова (1990-1994) зазначив: «Ми повинні докласти всіх зусиль, принаймні тих 25% українців, які голосували за Порошенка і є справжніми мудрими патріотами, державниками, яким важливо, щоб Україна була самостійною і незалежною».

Львів’янка Лідія Пронюк  додає: «Я за 5-го президента, який зробив стільки для України, скільки не зробив ніхто за 30 років – люди цього не розуміють. Він прийшов, коли армії не було – він створив армію. Тільки за томос треба було всім голосувати – що ми від’єдналися від руської церкви».

Сергій Івах, депутат львівської міськради наголошує: «В нас відбувається чергова політична репресія і найголовніше, що це і хід на залякування простої людини в Україні, як і депутата, так і будь-якого чиновника, який вирішив висловити свою позицію стосовно того, що такі ганебні явища більше в Україні не можуть продовжуватися».  

Юрій Гусак, член партії «Європейська Солідарність» додає: «Ми у Львові підготували теж такого відкритого листа до президента України Зеленського, до генпрокурора та керівника ДБР з закликом припинити політичні переслідування, з закликом для прокуратури закрити ці кримінальні справи».

Після декілька годинних баталій обрати запобіжний захід Петрові Порошенку Печерський суд так і не зміг.

Засідання перенесли на 8 липня.

https://www.youtube.com/watch?v=r1knp3lzot4Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Loading...
Load next