Велика Британія передала українським прикордонникам 10 сучасних квадрокоптерів

Велика Британія передала українським прикордонникам 10 сучасних квадрокоптерів
Безпілотники для «зелених беретів». Ця техніка дозволяє вдень та вночі ефективно відстежувати кордон з повітря. Безпілотники можуть вести запис у форматі 4К з висоти до 6 кілометрів.

Безпілотники для «зелених беретів».

Ця техніка дозволяє вдень та вночі ефективно відстежувати кордон з повітря.

Безпілотники можуть вести запис у форматі 4К з висоти до 6 кілометрів. Усе, що «бачить» дрон, оператор спостерігає на контрольному моніторі.

Держприкордонслужба повідомляє: "Сучасна техніка, яка дозволяє вдень та вночі ефективно моніторити кордон з повітря, отримана в рамках двостороннього співробітництва між адміністрацією Держприкордонслужби та посольством Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні".

Британська сторона також забезпечить навчання персоналу.

«Залізних пташок» вже відправили на охорону західного державного рубежу України.

Великобританії обійшлася така допомога у понад 1 мільйон 200 тисяч гривень.

Нагадаємо, що Британія ввела санкції 25 громадян РФ. Великобританія вперше написала власний список іноземних осіб, проти кого сполучене королівство ввело санкції.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
У Верховній Раді створили об'єднання "Справедливість": партію "Голос" покинуло 11 нардепів (відео) У Верховній Раді створили об'єднання "Справедливість": партію "Голос" покинуло 11 нардепів (відео)
У "Голосі" переконують, що з повагою ставляться до рішення своїх колег, однак сподіваються, що вони продовжать працювати за програмою, з якою йшли на вибори.
Loading...
Load next