Таксист у стані наркотичного сп’яніння потрапив у смертельну ДТП під Львовом

Таксист у стані наркотичного сп’яніння потрапив у смертельну ДТП під Львовом
Вночі у четвер, 6 серпня, у селі Підрясне, що на Львівщині, сталась аварія. Внаслідок неї загинула 28-річна пасажирка, що перебувала в автівці.

Вночі у четвер, 6 серпня, у селі Підрясне, що на Львівщині, сталась аварія. Внаслідок неї загинула 28-річна пасажирка, що перебувала в автівці. Водій таксі був під дією наркотиків.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Близько опівночі у селі Підрясне зіткнулись автомобілі Audi A6 та таксі Dacia Logan. Водій першої машини втік, правоохоронці знайшли Audi біля місця ДТП.

Варто зазначити, що водій був у стані алкогольного сп'яніння.

«В таксі постраждала пасажирка. В неї були численні травми. Оскільки автомобіль будь-якої миті міг перевернутися, за допомогою небайдужих громадян, патрульні витягнули її у безпечне місце. Автомобіль вдалося зафіксувати. На жаль, жінка від отриманих травм померла в реанімації», – повідомили у поліції.

Як стало відомо, що загинула 28-річна мешканка Яворівського району.

Причину аварії встановлюють слідчі.

Додамо, що патрульна поліція закликає не сідати за кермо водіям у нетверезому стані. За 7 місяців 2020 року на території Львівської області зареєстрували 359 ДТП саме через перебування керманича в алкогольному сп'янінні. З них 53 аварій, у яких загинуло 2 людини та травмовано 78 осіб.

Нагадаємо, що у Львові два автомобілі на смерть збили жінку. Сьогодні, 5 серпня, сталась смертельна ДТП на одній львівських вулиць, а саме на Замарстинівській, 82. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
В Офісі Президента обговорила підготовку візиту Зеленського до Великої Британії В Офісі Президента обговорила підготовку візиту Зеленського до Великої Британії
Заступник керівника Офісу Президента України Роман Машовець обговорив з Надзвичайним і Повноважним Послом Великої Британії в Україні Меліндою Сіммонс низку питань стосовно підготовки візиту Президента Володимира Зеленського до Великої Британії.
Loading...
Load next