"Перші дні війни виявили, що російська армія розікрадена", – діяч російської опозиції

"Перші дні війни виявили, що російська армія розікрадена", – діяч російської опозиції
Марк Фейгін переконаний, що російська армія – жертва корупції, а міф її величності зруйновано.

Про це говорять не тільки українські експерти, а й західні. Вони аналізують інформацію по війні в Україні. Для багатьох стало очевидним, що російська армія – це міф, – сказав Фейгін в етері телеканалу "Еспресо".

 

Фейгін додав, що Путіна ображає, що міф про російську армію спростовано: "Зараз російська армія майже на рівні з українською. Але проти армії НАТО чи Британії вона ніщо Путіна це ранить, тому він починає заявляти про ядерну зброю, – сказав експерт.



Фейгін наголосив, що російська верхівка спеціально називала атаку на Україну та війну спецоперацією, а не війною.

Через це зараз навіть переглядають кримінальний кодекс. За це зараз хочуть давати мало не 15-річний термін, якщо назвати війну війною. 

Також Фейгін зауважив:

Все приховується, абсолютно все: кількість жертв, вбитих, яку зброю застосовували..Проте, на моє переконання, російське населення, якби хотіло, то б знало все. В інтернеті широкий доступ до інформації. Тому з точки зору лояльність маси нічого не змінилось. Їм треба лише побачити кількість трупів, соціальні наслідки й так далі.

Нагадаємо, що відключення 7 банків РФ від SWIFT, заборона продажу євро та інше: санкції ЄС набувають чинності. У понеділок, 28 лютого, почали діяти нові санкції Євросоюзу проти Росії.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Країни "Великої сімки" закликали Росію припинити агресивні провокації на Донбасі Країни "Великої сімки" закликали Росію припинити агресивні провокації на Донбасі
Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" разом із головою європейської дипломатії Жозепом Боррелем оприлюднили заяву, в якій закликали Росію припинити агресивні дії та провокації на кордоні з Україною.
ЗСУ набирають міць, це дуже турбує Росію, – військовий експерт ЗСУ набирають міць, це дуже турбує Росію, – військовий експерт
Міністерство закордонних справ України робить серйозні кроки, аби пояснити Заходу, якою реально є Росія. Однак основний важіль у цій боротьбі – забезпечення Збройних сил України потужними системами.
Loading...
Load next