Акції за Стерненка: 43% українців не підтримують

Акції за Стерненка: 43% українців не підтримують
Підтримують ув'язненого Сергія Стерненка 23% українців. Проте, вони не хочуть брати участі в протестах.

Соціологічна група"Рейтинг" провели опитування серед українців.

Згідно з результатами: 

  • 43% з опитуваних не підтримують акції;
  • 23% підтримують, але не хочуть брати у них участь; 
  • 4% і підтримують, і готові брати участь.

74% чули про акцію на підтримку Стерненка, у ході якої протестанти пошкодили будівлю Офісу президента (з них 34% – багато, а 40% – відома певна частина інформації). 

65% опитаних повинні прибрати або сплатити компенсацію за завдані збитки. 20% стверджують завести проти них кримінальні справи. А 9% за те, що на це не потрібно реагувати.

Зазначимо, що опитування провела соцгрупа "Рейтинг" 23-24 березня серед населення України віком від 18 років в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу.

Читайте також
"Виріжемо всіх мерзотників": Лукашенко відповів на запитання, чому знищує громадянське суспільство в Білорусі "Виріжемо всіх мерзотників": Лукашенко відповів на запитання, чому знищує громадянське суспільство в Білорусі
Олександр Лукашенко, який називає себе президентом Білорусі, в інтерв'ю ВВС погрожував ліквідувати структури в республіці, які фінансують країни Заходу.
Трьох керівників організації Медведчука підозрюють у держзраді
Організація «Український вибір», лідером якої є Медведчук сприяла російській окупації Криму, внаслідок чого трьом прибічникам кума Путіна оголосили про підозру у державній зраді.
Loading...
Load next