"Нетверезий слуга народу": у Верховній Раді розгорівся алкогольний сканадал

"Нетверезий слуга народу": у Верховній Раді розгорівся алкогольний сканадал
У Верховній Раді розгорівся "алкогольний скандал" між Петром Петром Порошенком та одним із депутатів "Слуги народу" - Сергієм Швецем.

На своїй Facebook сторінці нардеп написав, що день у Раді був шаленим. Адже, Депутату Сергію Швецю соратники Порошенка закидали те, що він нетверезий.

" Порохи почали, як зазвичай, брехати з трибуни, а після того, як я показав Порошенкові його цитату з Путіним: "Жму руку, обнимаю!" члени фракції почали цькувати мене особисто ", - йдеться у повідомленні.

 

Алкогольний скандал розпочався між час обговорення справи Стерненка, коли за трибуною виступала депутатка від "ЄС" - Ірина Геращенко. Вона заявила, що у першому ряді сидить нетверезий народний обранець, прізвище якого "починається на літеру Ш". Нардепка попросила провести цьому депутату алкогольний тест.

Депутат від "Слуги народу" аби довести те, що на засіданні Верховної Ради він був тверезим, пішов і самостійно здав аналіз, щоб підтвердити свої слова. Швець  пообіцяв, що найближчими днями, коли отримає результати тесту на алкоголь, обов'язково оприлюднить їх у мережі.


 

Читайте також
На літак одразу після підозри ДБР: Порошенко покинув Україну (фото, відео) На літак одразу після підозри ДБР: Порошенко покинув Україну (фото, відео)
17 грудня працівники ДБР поблизу Верховної Ради намагалися вручити повістку про виклик народному депутату України Петру Порошенку.
Українці більше довіряють Зеленському
Водночас за результатами рейтингу, у березні зросла підтримка одного з його найближчих суперників. Опитування проводилося методом телефонних інтерв’ю.
Поблизу будинку Порошенка у Козині активісти влаштували сутички (відео) Поблизу будинку Порошенка у Козині активісти влаштували сутички (відео)
Біля будинку експрезидента України Петра Порошенка відбулися сутички. Учасники протесту нібито хотіли прорватися на приватну територію. 
Loading...
Load next