На літак одразу після підозри ДБР: Порошенко покинув Україну (фото, відео)

На літак одразу після підозри ДБР: Порошенко покинув Україну (фото, відео)
17 грудня працівники ДБР поблизу Верховної Ради намагалися вручити повістку про виклик народному депутату України Петру Порошенку.

П'ятий президент України Петро Порошенко покинув країну після того, як увечері 17 грудня Державне бюро розслідувань спробувало вручити йому підозру щодо вугільної справи. Про це повідомили українські ЗМІ, інформацію також підтвердила пресслужба партії «Європейська солідарність», яку очолює Порошенко.

Зазначається, що журналісти опублікували дані про те, що Порошенко покинув країну, з посиланням на публікацію в соцмережах нардепа від «Слуг народу» Олександра Мережко, який зустрів експрезидента в аеропорту «Бориспіль».

Приємно зустріти колегу. Петро Олексійович у Борисполі,  — написав Мережко.

За деякий час він видалив запис, але інтернет пам'ятає все, і тому видання опублікували скріншоти запису.

Після цього «Євросолідарність» розмістила одразу дві заяви. У першій повідомляється, що Порошенко відбув у заздалегідь заплановану поїздку до Туреччини та Польщі для роботи на дипломатичному фронті.

В другій заяві мова йде про спробу вручити Порошенку підозру. У «ЄС» звинуватили ДБР в політичному переслідуванні експрезидента і порівняли поведінку правоохоронців з часами ще одного колишнього президента, Віктора Януковича.

Адвокати Петра Порошенка публічно надали вичерпні відповіді та всі аргументи щодо політично вмотивованої так званої вугільної справи та її повної необґрунтованості. Примітно, що улюбленим часом Віктора Януковича для переслідування опозиційних лідерів і його політичних конкурентів були новорічні свята, — йдеться в повідомленні.

 

Нагадаємо, раніше народний депутат від "Слуги народу" Георгій Мазурашу заявив, що теперішня влада хотіла б скористатися екс-заступником глави Адміністрації президента Андрія Портнова Януковича, аби "розправитися" з п’ятим президентом України Петром Порошенком.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Знову викликають на допит: Порошенко має сьогодні з’явитися до Державного бюро розслідувань Знову викликають на допит: Порошенко має сьогодні з’явитися до Державного бюро розслідувань
П’ятого президента підозрюють у державній зраді та сприянні діяльності терористичних організацій.
Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії
Кулеба розповів Боррелю про безпекову ситуацію на Донбасі, в Криму та вздовж українських кордонів.
Порошенко записав відеозвернення: він не з'явиться на допит ДБР (відео) Порошенко записав відеозвернення: він не з'явиться на допит ДБР (відео)
Петро Порошенко заявив, що повернеться до України із робочої поїздки у Варшаву в першій половині січня.
Loading...
Load next