Депутати збирають підписи для звільнення Степанова

Депутати збирають підписи для звільнення Степанова
У Верховній Раді депутати почали збирати підписи для звільнення міністра охорони здоров'я - Максима Степанова. Вже зібрали 90 підписів з необхідних 150.

Підписи потрібні для того аби скликати позачергове засідання Верховної Ради, на якому депутати хочуть розглянути постанову про звільнення міністра охорони здоров’я Максима Степанова.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат від партії "Слуга народу", Дмитро Гурін.

" Під постановою про скликання позачергової сесії щодо звільнення Степанова зібрано 90 підписів депутатів різних фракцій з необхідних 150. Окрім інших, 33 підписи належать депутатам фракції СН включно з підписом голови Комітету з питань здоров’я нації Михайлом Радуцьким — за що окрема подяка за позицію ", - йдеться у дописі нардепа. 

Серед депутатів які підписали постанову, окрім кількох десятків “Слуг народу”, також були нардепи з фракцій “Голос” та “Європейська солідарність”. Також підписалася частина депутатів з фракції “За майбутнє”, декілька нардепів з ОПЗЖ та двоє позафракційних.

" Пару днів тому Степанов глибокодумно розповідав на ефірі Влащенко, що думки депутатів, що лікарі зобов’язані вакцинуватися і щось потрібно негайно робити з кваліфікацією українських лікарів, нічого не означають, і депутати не приймають цих рішень. Проте, сподіваюсь, вже скоро міністр Степанов не буде приймати жодних рішень, бо стане колишнім міністром ", – зазначив Гурін.
 

Нагадаємо, що влітку минулого року у Верховній Раді зареєстрували схожий проєкт щодо звільнення Степанова. Однак, тоді під проєктом постанови підписалось лише 96 депутатів. 
 

Читайте також
Віктор Ляшко став новим очільником МОЗ: "за" проголосувало 262 депутати Віктор Ляшко став новим очільником МОЗ: "за" проголосувало 262 депутати
Верховна Рада призначила головного санітарного лікаря Віктора Ляшка на посаду нового міністра охорони здоров'я.
Відставка Степанова: ексголова МОЗ заявив, що його звільнили за "вибивання грошей на медицину" Відставка Степанова: ексголова МОЗ заявив, що його звільнили за "вибивання грошей на медицину"
Учора, 18 травня, нардепи підтримали подання щодо звільнення Степанова з очільника Міністерства охорони здоров'я - "за" проголосувало 292 депутати.
Нардепи зібрали голоси за відставку Степанова Нардепи зібрали голоси за відставку Степанова
Народні депутати зібрали підписи про позачергове засідання Верховної Ради, де розглянуть питання звільнення Максима Степанова з посади міністра охорони здоров'я.
Loading...
Load next