Понад 100 працівників митниці відсторонили від роботи після засідання РНБО

Понад 100 працівників митниці відсторонили від роботи після засідання РНБО
Під час вчорашнього засідання Рада національної безпеки і оборони України, від роботи відсторонили понад 100 працівників Держмитслужби. З них 46 - це працівники Галицької митниці.

Засідання відбулось вчора, 2 квітня. Зокрема, серед відсторонених працівників – 17 керівників митниць та митних постів. Підставою для такого рішення стало звернення Управління внутрішньої безпеки Державної митної служби. Про це повідомили у пресслужбі Держмитслужби.

" Понад 100 працівників Держмитслужби, серед яких 17 – керівники митниць та митних постів, були відсторонені  сьогодні від виконання своїх посадових обов’язків після засідання Ради Національної безпеки і оборони на підставі листа Управління внутрішньої безпеки Державної митної служби України ", - йдеться у повідомленні.

Відповідні заходи вжили щодо посадовців, які можуть бути причетними до корупції. Зокрема, у територіальних органах відсторонені:

  • на Одеській митниці – 22 працівники;
  • на Закарпатській – 23 працівники;
  • на Київській – 8 працівників;
  • на Волинській – 23 працівники;
  • на Галицькій – 46 працівників;
  • на Буковинській – 3 працівники.

Нагадаємо, що під час вчорашнього засідання також назвали імена топ-10 українських контрабандистів, проти яких ввели санкції. У десятку потрапили двоє львів'ян - Іван Бакало та Володимир Дідух.

Читайте також
На Львівщині ДБР затримало двох митників в "Шегинях" на хабарництві (фото) На Львівщині ДБР затримало двох митників в "Шегинях" на хабарництві (фото)
Двох співробітників пункту пропуску "Шегині" Галицької митниці було затримано за підозрою у систематичному хабарництві. Їм загрожує 10 років позбавлення волі.
На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото) На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото)
У пункті пропуску "Рава-Руська", що на Львівщині співробітники митниці виявили у 35-річного українця лікарські засоби на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.
На Львівщині вдруге затримали чоловіка за підробку документів для призовників На Львівщині вдруге затримали чоловіка за підробку документів для призовників
На Львівщині вдруге затримали чоловіка за підробку документів, що дозволяють особам призовного віку виїжджати за кордон.
Loading...
Load next