Зеленський сьогодні відвідає Донбас

Зеленський сьогодні відвідає Донбас
Про це заявив співрозмовник, близький до Офісу президента. Наразі інформації про деталі поїздки немає.

Відповідну інформацію повідомив співрозмовник, близький до Офісу президента. 

Про це повідомляє  «Інтерфакс-Україна».

Наразі невідома інформація про деталі поїздки.

Як раніше повідомлялось, з кінця березня на Сході України спостерігається загострення. Збройні формування РФ вдаються до постійних провокацій та порушень режиму припинення вогню.

Наприклад, 26 березня внаслідок обстрілів біля Шумів загинули четверо українських військових.

Нагадаємо що США, Канада, Британія, Литва і Польща обговорили війська РФ біля українського кордону. Усі вони висловили Україні підтримку.

Зокрема, держави звинуватили Москву в підриві ситуації на Сході України, домовились про допомогу розбудови потенціалу Збройних сил України.

 

 

Читайте також
У Зеленського відповіли на пропозицію Кремля провести нормандську зустріч на Донбасі У Зеленського відповіли на пропозицію Кремля провести нормандську зустріч на Донбасі
Нормандська зустріч на Донбасі за участю представників так званих Донецької та Луганської "народних республік" може розмити саму ідею переговорів. Представники "ЛДНР" є ще одним обличчям російської сторони.
Зеленський: “Так і не вдалося досягти домовленостей з Росією” Зеленський: “Так і не вдалося досягти домовленостей з Росією”
Тож ситуація надалі залишається небезпечною.
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Loading...
Load next