США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії

США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії
Америка заявила, що Росія використовує агресивний підхід у розв'язанні конфлікту на Донбасу й повинна негайно припинити свої наступальні дії.

Зокрема, повірена у справах США Крістіна Квін зазначила, що неможливо врегулювати ситуацію без чесної та конструктивної позиції Росії. Також вона зазначила, що у протилежному випадку неефективними будуть навіть нормандський та мінський формати.

Про це повідомляє "Факти ICTV".

«США підтверджують свою підтримку суверенітету та територіальній цілісності України, і бажають докласти спільних з Україною та партнерами зусиль, аби досягти миру»,- наголосила політикиня.

Зазначимо, що Сполучені Штати Америки підтримують територіальну цілісність України у межах міжнародно визнаних кордонів. А також вважають, що РФ повинна зупинити наступальні дії та залякування України.

Нагадаємо, що нещодавно у Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".

Читайте також
"Путіну не вдасться досягнути успіху": Курт Волкер заявив, що Україна переможе в разі вторгнення РФ "Путіну не вдасться досягнути успіху": Курт Волкер заявив, що Україна переможе в разі вторгнення РФ
На тлі російської загрози США вирішили збільшити кількість своїх військових у Європі, зокрема в Польщі, Румунії та Німеччині.
США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України
Сполучені Штати Америки надали фінансову допомогу для розвитку України, зокрема на розширення судової реформи та протидії агресії з боку Рос. Загальна сума американської допомоги становить 155 мільйонів доларів.
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
Loading...
Load next