Суд виніс вирок чоловіку, який "замінував" квартиру батьків Зеленського

Суд виніс вирок чоловіку, який "замінував" квартиру батьків Зеленського
Дзержинський районний суд Кривого Рогу покарав чоловіка за завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху.

15 лютого 2021-го о 20 годині 26 хвилин, перебуваючи вдома, чоловік подзвонив на «102» та повідомив диспетчеру поліції про замінування квартири, де проживають батьки Президента України.

До помешкання Зеленських виїжджала слідча-оперативна група. За вказаною адресою жодних вибухонебезпечних речовин, предметів чи пристроїв виявлено не було. Повідомлення виявилось неправдивим і призвело до даремного відволікання сил і засобів спеціальних служб.

Зробив це 59-річний місцевий безробітний нібито з мотивів особистої неприязні до Президента України та Верховної ради України через свою маленьку пенсію.

Як повідомляє «Судовий репортер», зловмисника одразу взяли під варту і протримали в СІЗО близько півтора місяці, звільнивши тільки в день вироку.

До суду надійшла угода про визнання винуватості.

Лжемінеру призначили 4 роки позбавлення волі, звільнивши від відбуття тюремного покарання з іспитовим строком 2 роки.

Читайте також
Тупицький не з'явився до суду, бо боїться за своє життя
Суддя Конституційного суду України, Олександр Тупицький, не з'явився до суду де йому мали обрати запобіжний захід.
Тупицький оскаржує указ Зеленського про скасування своїх обов'язків судді
Учора, до Касаційного адміністративного суду надійшло звернення про скасування указу президента України, щодо відсторонення голови Конституційного Суду Олександра Тупицького від його посадових обов'язків.
Скандального Тупицького можуть силою "притягнути" до зали суду Скандального Тупицького можуть силою "притягнути" до зали суду
Колишнього очільника Конституційного суду України Олександра Тупицького можуть примусово доставити до суду для обрання йому запобіжного заходу.
Loading...
Load next