"Розправитися" з Порошенком: "слуга народу" розповів чим може бути корисний Портнов для влади (відео)

"Розправитися" з Порошенком: "слуга народу" розповів чим може бути корисний Портнов для влади (відео)
Зазначимо, що 9 грудня, Міністерство фінансів США в рамках акта Магнітського ввело санкції проти Портнова.

Народний депутат від "Слуги народу" Георгій Мазурашу заявив, що теперішня влада хотіла б скористатися екс-заступником глави Адміністрації президента Андрія Портнова Януковича, проти якого Мінфін США ввів санкції, аби "розправитися" з п’ятим президентом України Петром Порошенком. Про це він повідомив в ефірі Апостроф TV.

Все почалось з того, що народний депутат ІІІ скликання Геннадій Балашов у розмові зауважив, що заступник голови Офісу президента Олег Татаров нібито співпрацював із Андрієм Портновим.

Своєю чергою Мазурашу спробував виправдати дії влади боротьбою з "попередниками".

Я про ці деталі не знаю, але хочу сказати, що згаданий Портнов... мені дуже подобається в його риториці те, що він стверджує, що він може впоратися з таким завданням, як справедливе покарання п'ятого президента України, — сказав він.

Також він зазначив, що особисто вважає Порошенка одним із головних найбільш злочинних внутрішніх ворогів і тому він "підтримав би призначення Портнова на якісь пів року, щоб він впорався з цим завданням".

Нагадаємо, раніше голова податкового комітету ВР натякнув на офшорні скандали, пов'язані з ім'ям п'ятого Президента України.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Прошу вибачення у громадян України": Бутусов перепросив за емоції на пресконференції і неповагу до Зеленського "Прошу вибачення у громадян України": Бутусов перепросив за емоції на пресконференції і неповагу до Зеленського
26 листопада відбулася суперечка між журналістом і президентом України Володимиром Зеленським під час пресмарафону.
"Я — учасник обох Майданів": Монастирський та МВС закликають українців мирно проводити акції 1 грудня (відео) "Я — учасник обох Майданів": Монастирський та МВС закликають українців мирно проводити акції 1 грудня (відео)
Він пікреслив, що правоохоронці з повагою ставляться до виявлення громадянської позиції і так само очікують поваги до себе.
Порошенко подав на Зеленського до суду: адвокати експрезидента вимагають оприлюднити всі оригінали “плівок Бігуса” Порошенко подав на Зеленського до суду: адвокати експрезидента вимагають оприлюднити всі оригінали “плівок Бігуса”
Адвокати Порошенка подали позов до суду на Зеленського та вимагають оприлюднити всі так звані “записи Бігуса” у первісному вигляді.
Loading...
Load next