РНБО запровадила нові санкції проти ще 12 українських контрабандистів

РНБО запровадила нові санкції проти ще 12 українських контрабандистів
Президент Володимир Зеленський заявив, що РНБО ухвалила нове рішення про запровадження санкцій проти другої частини українських контрабандистів.

На сьогоднішньому засіданні Ради нацбезпеки й оборони ухвалили новий пакет санкцій, які стосуються людей, що займаються контрабандною діяльністю. Про це із посиланням на слова Володимира Зеленського після засідання РНБО, повідомляє "Українська правда".

"Рада національної безпеки та оборони буде впроваджувати санкції до другої частини контрабандистів. Застосують санкції до 12 фізичних та юридичних осіб. І це не фінал. Ми бачимо, хто з контрабандистів має скільки паспортів, скільки громадянств, багато з них мають 2-3 громадянства. З цим питанням ми розберемося швидко", - зазначив президент України.

Однак, хто саме наразі потрапив до другого санкційного списку, невідомо. Зокрема на сьогоднішньому засіданні було обговорено 7 питань. Тема Донбасу розглядалася таємно, тому Зеленський не повідомив жодних подробиць щодо цього.

Нагадаємо, що у першому санкційному переліку Ради національної безпеки та оборони опинилися двоє львів’ян — бізнесмен Володимир Дідух, якого ЗМІ називають "кримінальним авторитетом", та колишній митник і депутат Львівської облради Іван Бокало.

Читайте також
В Україні ввели санкції ще проти трьох контрабандистів В Україні ввели санкції ще проти трьох контрабандистів
Обмеження ввели проти одного громадянина Німеччини та двох громадян України.
В Україні оприлюднили імена ТОП-10 контрабандистів, проти яких ввели санкції
У Раді національної безпеки і оборони оприлюднили перелік ТОП-10 українських контрабандистів. Проти цих осіб запровадили персональні санкції.
Розглянуть санкції проти Росії: Зеленський скликає РНБО на 17 вересня Розглянуть санкції проти Росії: Зеленський скликає РНБО на 17 вересня
Початок засідання, під час якого планують розглянути якість "програмні документи" та нові санкції проти країни-агресора Російської Федерації, запланований на 17:00.
Loading...
Load next