В Україні ввели санкції ще проти трьох контрабандистів

В Україні ввели санкції ще проти трьох контрабандистів
Обмеження ввели проти одного громадянина Німеччини та двох громадян України.

Рада національної безпеки та оборони на вчорашньому засіданні, яке відбулось 30 липня, розширила список санкцій проти контрабандистів та ввела обмеження ще проти трьох таких осіб — громадянина Німеччини та двох громадян України. Про це під час брифінгу повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

Наступне питання, яке ми розглядали – це питання застосування персональних економічних санкцій. Як ви усі вже знаєте, ми почали свого часу працювати з категорією людей, яких називають в народі контрабандистами, - наголосив Данілов.

Зокрема, до цього списку увійшли три фізичні особи, а саме – Олександр Акст, громадянин Німеччини 1986 року народження, громадяни України Валерій Фальковський 1974 року народження та Владислав Студенець 1984 року народження.

Крім того, 24 компанії, афілійовані з цими панами, увійшли до цього списку. Ми не збираємося зупинятися. Хто й далі буде продовжувати займатися цією ганебною справою, він буде попадати під санкції РНБО, - додав Данілов.

Секретар РНБО додав, що санкції проти цих людей та компаній цього разу запропонувала не Служба Безпеки України, а Міністерство внутрішніх справ на чолі з главою відомства Денисом Монастирським. 

Нагадаємо, що засідання РНБО вперше провели не у Києві, а на Донбасі. Зокрема, цього разу спікер Верховної Ради Дмитро Разумков вже не вперше пропустить засідання, проте на це є поважна причина - тривала робоча поїздка Разумкова на південь України, яку спікер не міг скасувати, оскільки звик виконувати "те, що обіцяє".

Читайте також
В Україні оприлюднили імена ТОП-10 контрабандистів, проти яких ввели санкції
У Раді національної безпеки і оборони оприлюднили перелік ТОП-10 українських контрабандистів. Проти цих осіб запровадили персональні санкції.
Давати 20 років в’язниці: Зеленський хоче посилити відповідальності за контрабанду в Україні (відео) Давати 20 років в’язниці: Зеленський хоче посилити відповідальності за контрабанду в Україні (відео)
За словами Данілова, президент доручив на законодавчому рівні "зробити так, щоб ці люди відправлялися до в'язниці. Більш того, він каже, що треба 20 років за це давати".
СБУ не пустила в українське небо літак нардепа щодо якого РНБО застосувала санкції СБУ не пустила в українське небо літак нардепа щодо якого РНБО застосувала санкції
За інформацією ЗМІ, йдеться про літак підсанкційного нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака.
Loading...
Load next