Військові навчання на Яворівському полігоні наближають Україну до стандартів НАТО - Шмигаль

Військові навчання на Яворівському полігоні наближають Україну до стандартів НАТО - Шмигаль
Тренувальні навчання українських військових на Яворівському полігоні на Львівщині за участю інструкторів із США наближають Україну до стандартів НАТО.

Прем'єр-міністр України, Денис Шмигаль за підсумками зустрічі з тимчасово повіреною у справах США Крістін Квін відзначив, що Сполучені Штати є безумовним лідером із надання Україні допомоги як у сфері оборони та безпеки, так і у здійсненні масштабних реформ. Зокрема він особливу увагу у розмові із посадовицею приділив навчанням, які проходять на Яворівському полігоні у Львівській області.

Про це заявив Шмигаль під час зустрічі із Крістін Квін на Яворівському полігоні.

"Сьогодні відбулась вже восьма ротація інструкторів Сполучних Штатів Америки, які на Яворівському полігоні у Львівській області проводять протягом шести років, з 2015 року, навчання української армії. Це наближає нас до стандартів НАТО, це значно підвищує боєздатність Збройних Сил України, це також вчергове демонструє партнерство між нашими державами", - зазначив прем'єр-міністр.

Зокрема, Денис Шмигаль, що з огляду на це, Україна хотіла би перейняти більше досвіду американських військових. Також він додав, що на зміцнення цього партнерства націлений політичний діалог президентів України та США, урядів, зовнішньополітичних відомств та усіх інших органів влади нашої держави.

"Певний, що розвиток взаємодії відповідає спільним інтересам України та США, а також інтересам безпеки в Європі", - розповів міністр. 

Нагадаємо, що сьогодні на Львівщину із робочим візитом прибув прем'єр-міністр України, Денис Шмигаль. Зокрема він також відвідав Центр легеневого здоров'я та Львівський обласний спеціалізований центр радіаційного захисту населення.

Читайте також
Тисячі військових з 15 країн: на Львівщині розпочались наймасштабніші міжнародні навчання Rapid Trident-2021 (відео) Тисячі військових з 15 країн: на Львівщині розпочались наймасштабніші міжнародні навчання Rapid Trident-2021 (відео)
Від України в міжнародних військових навчаннях візьмуть участь підрозділи Нацгвардії, Держприкордонслужби та Військової служби правопорядку. Окрім українських військовослужбовців, у них візьмуть участь військові з 15 країн-партнерів.
Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну
Андрій Ілларіонов, колишній радник російського президента Володимира Путіна попередив, що РФ вже після липня 2021 року може почати нове вторгнення до України. Однак цього разу вже з півдня.
Шмигаль прибув на Львівщину з робочим візитом Шмигаль прибув на Львівщину з робочим візитом
Сьогодні, 16 квітня, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прибув із робочою поїздкою на Львівщину.
Loading...
Load next