Путін відмовив Зеленському щодо зустрічі на Донбасі й сказав, що прийме його у Москві

Путін відмовив Зеленському щодо зустрічі на Донбасі й сказав, що прийме його у Москві
Російський президент відкинув ідею Володимира Зеленського зустрітися на окупованому Донбасі. Своєю чергою Путін сказав, що прийме президента України в Москві в будь-який зручний для нього час.

За словами Володимира Путіна він готовий обговорювати двосторонні відносини із Зеленським, однак лише в Москві. Зокрема також для розв'язання проблем Донбасу та східних територій він запропонував українському президенту зустрітися з головами "ДНР" і "ЛНР", повідомляє "Інтерфакс".

Про це російський президент розповів сьогодні, під час російсько-білоруських переговорів на вищому рівні, відповідаючи на прохання журналістів прокоментувати пропозицію Зеленського.

"Якщо йдеться про розвиток двосторонніх відносин, то будь ласка. Ми приймемо президента України в Москві в будь-який зручний для нього час", - зазначив Путін.

Зокрема він також зазначив, що стосується обговорення проблем Донбасу, то Україні насамперед потрібно зустрітись з керівниками республік "ЛНР" і "ДНР", а вже потім обговорювати ці проблеми з представниками третіх країн, якою в цьому випадку, на думку Путіна, є Російська Федерація.

Нагадаємо, що Росія повідомила, що вже від завтра, 23 квітня, відводитиме свої війська від українських кордонів, адже їхні навчання вже закінчились. Президент України відреагував на заяву РФ та повідомив, що Україна прагне миру.

Читайте також
"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського "Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Loading...
Load next