Виключення з "Слуги народу": Тищенка покарають за масову вечірку у період карантину

Виключення з "Слуги народу": Тищенка покарають за масову вечірку у період карантину
Депутат Верховної Ради, Микола Тищенко в період карантину влаштував масове гуляння в одному із столичних готелів з нагоди дня народження своєї дружини. Внаслідок цього партія "Слуга народу", до якої і входить Тищенко покарає свого нардепа за порушення карантинних вимог.

Зокрема нардепка від "Слуги народу" Роксолана Підласа заявила, що виключення Тищенка з фракції – це справедливе покарання через свідоме порушення та ігнорування карантинних вимог.

Про ймовірне покарання депутатка заявила в ефірі одного з українських телеканалів "Україна 24".

"Неправильно говорити, що депутати погодилися, що Тищенко заплатить штраф. Це відносини Тищенка з правоохоронними органами та законом України — скільки він повинен заплатити за законом, стільки і заплатить. Депутати зі Слуги народу не мають до цього ніякого відношення — ми не суд, адмінпротоколи ми не виписуємо", - зазначила народна депутатка.

Однак, посадовиця також зазначила, що остаточне рішення щодо покарання для Тищенка прийме політрада, в якій вона, між іншим, також перебуває.

"Наша партія делегувала всіх нас, в тому числі і Тищенко, в парламент. Через те, що фракція з організаційних причин не змогла прийняти рішення, це зараз повинен зробити вищий керівний орган партії. Я сподіваюся, ми це зробимо", - пояснила Роксолана Підласа.

 Нагадаємо, що у київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко. Зокрема поліцейським вдалось з'ясувати, що під час святкування дня народження захисні маски носив лише персонал закладу, гості ж були без засобів індивідуального захисту на час проведення вечірки.

Читайте також
Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео) Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео)
Не вперше "слуги народу" думають над виключенням скандального Миколи Тищенка з фракції через його витівки у парламенті та поза його межами. Так, наприкінці квітня цього року його ледь не виключили з партії через масштабну вечірку, яку він влаштував на честь дня народження своєї дружини, яка відбулась з порушеннями норм карантину.
Тищенко отримав офіційну догану від "Слуги народу" за вечірку під час карантину у Києві Тищенко отримав офіційну догану від "Слуги народу" за вечірку під час карантину у Києві
Депутат Микола Тищенко за проведення скандальної вечірки на честь дня народження дружини у київському готелі під час локдауну отримав догану від своїх колег з партії "Слуга народу" у Верховній Раді.
Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.
Loading...
Load next