Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини

Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.

Народний депутат Верховної Ради від партії "Слуга народу", Микола Тищенко вирішив проігнорувати жорсткий карантин. Посадовець організував з нагоди дня народження дружини масове гуляння у столичному готелі на Подолі, який б мав бути закритим на час локдауну. 

Про інцидент повідомила пресслужба Національної поліції Києва.

"Сьогодні вночі в соціальних мережах з’явилась інформація про те, що депутат Верховної Ради влаштував у готелі у Подільському районі вечірку. Правоохоронці негайно виїхали на адресу для з’ясування обставин", - йдеться у повідомленні поліції.

У поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних у столичному готелі Fairmont. Зокрема відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. До того ж правоохоронці запевняють, що виїхали на місце подій ще вчора, коли повідомлення про вечірку стали з'являтися в соцмережах.

Наразі відомо, що поліцейські опитують керівництво закладу, оглядають приміщення та проводять першочергові слідчі дії. З'ясувалось, що під час святкування дня народження захисні маски носив лише персонал закладу, гості ж були без засобів індивідуального захисту на час проведення вечірки.

 

Читайте також
"Слуга народу" Трухін скоїв ДТП: поліція записала, що за кермом був інший чоловік (відео) "Слуга народу" Трухін скоїв ДТП: поліція записала, що за кермом був інший чоловік (відео)
Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Трухін, став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді в Київ. Однак, цю інформацію намагались приховати від громадськості - підкуповували ЗМІ, щоб ті видалили новини або ж згадки про участь Трухіна в ДТП, яке він скоїв у стані алкогольного сп'яніння.
"Трухін повинен сам прокоментувати ситуацію": Разумков та Монастирський відреагували на скандал з "слугою народу" (відео) "Трухін повинен сам прокоментувати ситуацію": Разумков та Монастирський відреагували на скандал з "слугою народу" (відео)
Ймовірно, інцидент із депутатом від "Слуги народу" Олександром Трухіним не набрав б такого розголосу, якби деякі українські ЗМІ масово б не почали видаляти новини в якій згадувалось його та причетність до аварії.
"Мітинг" під будинком Порошенка: на одного з учасників склали адмінпротокол (відео) "Мітинг" під будинком Порошенка: на одного з учасників склали адмінпротокол (відео)
Співробітники поліції склали адміністративний протокол за статтею про дрібне хуліганство на одного з учасників акції протесту в Козині під будинком експрезидента Петра Порошенка.
Loading...
Load next