Зеленський прубув до Польщі з робочим візитом

Зеленський прубув до Польщі з робочим візитом
Президент України Володимир Зеленський прибув із робочим візитом до Польщі, де проведе зустріч із польським президентом Анджеєм Дудою, а також з лідерами інших країн.

Зокрема на 15:10 київським часом запланована двостороння зустріч президентів України та Польщі, повідомляють у Telegram-каналі Офісу Президента.

«Президент України прибув з робочим візитом до Польщі. Володимир Зеленський візьме участь у святкуванні 230-річчя Конституції Польщі, а також проведе зустріч із польським президентом Анджеєм Дудою та лідерами інших країн», - повідомляється у пресслужбі президента.

Зазначимо, що Володимир Зеленський також візьме участь у святкуванні 230-річчя Конституції Польщі та проведе зустрічі з президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою й лідерами інших держав.

Нагадаємо, що візит Зеленського до Варшави в Офісі Президента почали готувати ще у березні. 

Читайте також
Під час візиту Зеленського до Польщі стало відомо коли обговорюватимуть вступ України в НАТО Під час візиту Зеленського до Польщі стало відомо коли обговорюватимуть вступ України в НАТО
Президент Володимир Зеленський під час сьогоднішнього візиту повідомив, що Польща підтримує вступ України до Євросоюзу і НАТО, а також суверенітет і територіальну цілісність України.
У Варшаві підтвердили візит: 3 травня Зеленський відвідає Польщу У Варшаві підтвердили візит: 3 травня Зеленський відвідає Польщу
Президент України, 3 травня візьме участь у святкуванні 230-річчя прийняття першої конституції Польщі та проведе переговори з польським президентом Анджеєм Дудою.
Держсекретар Блінкен під час візиту в Україну торкнеться теми постачання американської зброї Держсекретар Блінкен під час візиту в Україну торкнеться теми постачання американської зброї
Державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен, ймовірно, зачепить тему поставки американської зброї під час свого візиту в Україну.
Loading...
Load next