Ахметов та Колесніков спростували чутки щодо створення ними нової партії

Ахметов та Колесніков спростували чутки щодо створення ними нової партії
Нещодавно в українських ЗМІ з'явилась інформація про те, що український депутат та олігарх Рінат Ахметов разом зі своїми соратниками планує створити власну політичну партію. Проте, ці чутки були спростовані.

Олігарх Рінат Ахметов та його близький соратник Борис Колесніков у коментарі для видання "Радіо Свобода" заперечили інформацію про те, що планують створення власної політичної партії.

"Чутки коментувати немає сенсу, як і мотиви людей, які їх поширюють. Що стосується мене, кажу ствердно: ніякими новими чи старими політичними проєктами я займатися не буду. І дуже хотів би, щоби мої друзі теж ними не займалися", - наголосив Ахметов.

Зокрема олігарх також додав, що кожен має робити свою справу: підприємці – займатися бізнесом, а політики – політикою. Додамо також, що хорошому знайомому Ріната Ахметова - Борису Колеснікову також приписували співучасть у створенні нової партії, однак чоловік спростував ці чутки, адже за його словами вони не відповідають дійсності.

"Мене окрім хокею, бізнесу та благодійності поки нічого не цікавить", - запевнив Колесніков.

Зазначимо також, що за даними ЗМІ, причетним до нового політичного проєкту може бути й нардеп Новинський, однак наразі спростувань або ж підтверджень цієї інформації від посадовця не поступало.

Нагадаємо, що наприкінці квітня в українських ЗМІ з'явилась інформація про те, що український олігарх та політик, Рінат Ахметов має намір відмежуватися від "Опозиційної платформи – За життя" та створити свою політичну партію. Зокрема зазначалось, що до її складу можуть увійти молоді люди, які раніше не займалися політикою, але мають показний трудовий і кар’єрний стаж, переважно на великих підприємствах Ахметова та Вадима Новинського. 

Читайте також
Ахметов планує створити свою власну політичну партію - ЗМІ Ахметов планує створити свою власну політичну партію - ЗМІ
Український олігарх та політик, Рінат Ахметов має намір відмежуватися від "Опозиційної платформи – За життя" та створити свою політичну партію, заявляють його соратники.
Виключення з "Слуги народу": Тищенка покарають за масову вечірку у період карантину Виключення з "Слуги народу": Тищенка покарають за масову вечірку у період карантину
Депутат Верховної Ради, Микола Тищенко в період карантину влаштував масове гуляння в одному із столичних готелів з нагоди дня народження своєї дружини. Внаслідок цього партія "Слуга народу", до якої і входить Тищенко покарає свого нардепа за порушення карантинних вимог.
Youtube не відповів на звернення України про закриття "каналів Медведчука" Youtube не відповів на звернення України про закриття "каналів Медведчука"
Україна офіційно зверталася до Youtube, щоб заблокувати там пул так званих "телеканалів Медведчука".
Loading...
Load next