Ахметов планує створити свою власну політичну партію - ЗМІ

Ахметов планує створити свою власну політичну партію - ЗМІ
Український олігарх та політик, Рінат Ахметов має намір відмежуватися від "Опозиційної платформи – За життя" та створити свою політичну партію, заявляють його соратники.

Про майбутні наміри Ахметова повідомляє видання "Українська правда", якому вдалося поспілкуватись з одним із його давніх соратників, який розповів деталі політичної діяльності олігарха. 

"В оточенні олігарха роздумують про запуск власної повноцінної партії, - пише видання.

Йдеться про створення політичної партії, до якої можуть увійти молоді люди, які раніше не займалися політикою, але мають показний трудовий і кар’єрний стаж, переважно на великих підприємствах Ахметова та Вадима Новинського. 

"Все побачите у найближчі місяці. Можу лише сказати так: Зеленський показав нам всім приклад, що зараз немає сенсу створювати проросійську партію, чи проєвропейську партію – адже це означає, що ці партії працюватимуть на інтереси інших країн", - зізнався один із соратників Ріната Ахметова.

 Також зазначається, що нова партія нібито не буде ні проросійською, ні проєвропейською.

Читайте також
Ахметов та Колесніков спростували чутки щодо створення ними нової партії Ахметов та Колесніков спростували чутки щодо створення ними нової партії
Нещодавно в українських ЗМІ з'явилась інформація про те, що український депутат та олігарх Рінат Ахметов разом зі своїми соратниками планує створити власну політичну партію. Проте, ці чутки були спростовані.
"Слуги народу" відреагували на рішення ЦВК щодо відмови Вірастюку у депутатстві "Слуги народу" відреагували на рішення ЦВК щодо відмови Вірастюку у депутатстві
Партія "Слуга народу" в якої на 87-му окрузі на Івано-Франківщині балотувався у народні депутати Василь Вірастюк відреагувала на заяву ЦВК щодо відмови йому у реєстрації в народні депутати Верховної Ради.
Виключення з "Слуги народу": Тищенка покарають за масову вечірку у період карантину Виключення з "Слуги народу": Тищенка покарають за масову вечірку у період карантину
Депутат Верховної Ради, Микола Тищенко в період карантину влаштував масове гуляння в одному із столичних готелів з нагоди дня народження своєї дружини. Внаслідок цього партія "Слуга народу", до якої і входить Тищенко покарає свого нардепа за порушення карантинних вимог.
Loading...
Load next