Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України

Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України
На сьогоднішній пресконференції Володимира Зеленського, яка розпочалась о 12 годині за підсумками двох років роботи на посаді президента держави презентували офіційний символ 30-річчя Незалежності України - синю квітку, що розцвітає.

Щорічно 24 серпня Україна святкує велике свято - День Незалежності. Цьогорічними авторами символи святкування стали львів'яни, які безкоштовно розробили логотип, який символізує розквіт України, розповів президент Зеленський під час своєї пресконференції.

"У нас було 12 прекрасних кампаній - вони безкоштовно це робили для нас, для Незалежності України, для такого свята. Львів'яни перемогли. Прекрасна кампанія. Ось таку квітку вони нам подарували. Це головна квітка 30-річчя, символ України - "Ти у мене єдина". Мені здається, що це правильний символ нашої державності. Це така наша країна. Вона не просто квітуча, а питання, що нас не затоптати, нас не зрізати, нас не зламати - ми все одно будемо квітучою країною і точно, ми в цьому впевнені, розквітнемо", - наголосив Зеленський. 

Зокрема під час пресконференції Володимир Зеленський також анонсував великий військовий парад, який відбудеться 24 серпня до святкування 30-річчя незалежності України. За словами президента, військовий парад проводитиметься в Києві і Одесі, "на суші, і на воді".

"24 серпня - День незалежності України. Буде парад на 30-річчя нашої незалежності. Парад буде військовий. Він буде великий як на суші, так і на воді - буде і на Дніпрі, і в Одесі, і в Києві на Майдані", - зазначив глава держави.

Відомо, що в день святкування увечері також проведуть великий концерт українських зірок на стадіоні "Олімпійський" у Києві.  Також президент повідомив, що в рамках святкування Дня незалежності в один із днів серпня до України вперше привезуть оригінал Конституції Пилипа Орлика, яку зможуть побачити усі охочі.

Читайте також
"Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео) "Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео)
Обговорення щодо радянських інсталяцій у Києві на Алеї Героїв Небесної Сотні досі не вщухають. Люди обурені встановленням совкових пам’яток на такому історичному місці, вважаючи це геть недоречним. Та не лише цим запам’ятається підготовка до Дня Незалежності, черговий факап від організаторів – встановлення сцени на братських могилах на території Маріїнського парку. У обох інцидентах обвинувачують міську владу Києва.
Літак Зеленського не зміг приземлитися в Кишиневі через туман Літак Зеленського не зміг приземлитися в Кишиневі через туман
Не лише літак Зеленського не може приземлитись у столиці Молдови. Зокрема, його румунський колега Клаус Йоханніс через туман також не може потрапити до Кишинева.
Скандальний День Незалежності України: російські гастролери та рекордні витрати на святкування (відео) Скандальний День Незалежності України: російські гастролери та рекордні витрати на святкування (відео)
Найдорожчий та найскандальніший в історії. Саме так можна охарактеризувати відзначення цьогорічного Дня Незалежності. Бюджет святкування перевершив усі попередні рекорди й нарешті можна підбити підсумки скільки влада витратила грошей на грандіозне святкування.
Loading...
Load next