Байден обговорить майбутню зустріч з Путіним на саміті НАТО

Байден обговорить майбутню зустріч з Путіним на саміті НАТО
Він зробить це за закритими дверима.

Про це повідомив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван.

У нього (Байдена – ред.) буде можливість поговорити з усіма членами Альянсу про те, що він має намір обговорити з Путіним. Він зробить це за закритими дверима. Отже, вони почують від нього про його наміри щодо саміту (з Росією – ред.), - зазначив Салліван.

Також, за його словами, Байден вислухає усіх членів Альянсу, аби вирушити у Женеву, заручившись підтримкою.

Зокрема, президент США в кулуарах саміту планує зустрітися з президентами країн Балтії. Вони обговорять низку питань, зокрема щодо викликів та загроз, які становить Росія, пов'язаних з кіберпростором та новими технологіями. 

Читайте також
Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі
Сенатори США закликають Байдена бути чітким і сильним у розмові з Путіним.
Байден пригрозив Путіну "сильними економічними та іншими заходами" в разі агресії до України (фото) Байден пригрозив Путіну "сильними економічними та іншими заходами" в разі агресії до України (фото)
Про перші деталі розмови двох президентів повідомляє Білий дім.
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
Loading...
Load next