Порошенко подав на Зеленського до суду: адвокати експрезидента вимагають оприлюднити всі оригінали “плівок Бігуса”

Порошенко подав на Зеленського до суду: адвокати експрезидента вимагають оприлюднити всі оригінали “плівок Бігуса”
Адвокати Порошенка подали позов до суду на Зеленського та вимагають оприлюднити всі так звані “записи Бігуса” у первісному вигляді.

Адвокати лідера партії "Європейська солідарність" та колишнього президента України Петра Порошенка подали до суду на Володимира Зеленського. Вони вимагають у чинного президента оприлюднення всіх оригіналів так званих "плівок Медведчука", оскільки вважають, що BIHUS.info підсунуло суспільству три чергові "відосіки" з монтованим-перемонтованим аудіо.

Про це сьогодні, 6 липня, повідомив у себе на Facebook-сторінці один з правозахисників Порошенка - Ігор Головань.

Бігус повинен опублікувати всі „плівки“! Феєричне інтерв'ю Зеленського каналу 1+1 яскраво підтвердило очевидне припущення про причетність президентського офісу до відео BIHUS info з так званими „плівками Медведчука“, - наголосив Головань.

Зокрема, адвокат зауважив, що після інтерв'ю Зеленського у нього не залишилось сумнівів, що керована з президентського офісу і виконана BIHUS info акція спрямована не проти Медведчука і його співрозмовників, а виключно проти основного політичного опонента Зеленського - Петра Порошенка.

А щодо Медведчука клоунада Бігуса і його команди більше схожа на операцію прикриття. “Розслідувачами” зроблено все для компрометації “прослушок” і створення умов визнання записів недопустимими доказами, - наголосив Ігор Головань. 

Він також наголосив, що Бігус не виконав своєї обіцянки опублікувати всі розмови, які в нього є. Зокрема, спершу журналіст говорив, що у нього є лише 6 годин запису прослушки, однак згодом заявив про 36 годин. Він звинуватив журналістів в обмані, а також запевнив, що на записах можуть бути і голоси "діячів чинної влади". При цьому Головань переконаний, що насправді цих записів є значно більше "і всі записи становлять значний суспільний інтерес, а тому мають бути оприлюднені".

Тому ми подали до суду від імені Петра Порошенка позов до Президента Зеленського і Громадської організації “Том 14” з вимогою визнати протиправним приховування від суспільства “прослушок” і зобов’язати оприлюднити всі записи у первісному вигляді, - наголосив адвокат.

Раніше журналісти Bihus.Info опублікували кілька годин записів розмов народного депутата від прокремлівської ОПЗЖ Віктора Медведчука, на яких фігурував, в тому числі і Петро Порошенко.

 

 

Читайте також
"Плівки Медведчука": в ОП назвали позов Порошенка до Зеленського - "дивним та абсурдним" "Плівки Медведчука": в ОП назвали позов Порошенка до Зеленського - "дивним та абсурдним"
Позов експрезидента Петра Порошенка до чинного - Володимира Зеленського до суду, який стосується так званий "плівок Медведчука" є дивним і абсурдним.
"Плівки Медведчука": суд відмовився розглядати позов Порошенка до Bihus.Info та Зеленського (відео) "Плівки Медведчука": суд відмовився розглядати позов Порошенка до Bihus.Info та Зеленського (відео)
Раніше п'ятий президент Порошенко просив суд визнати протиправним "приховування від суспільства повної версії "плівок Медведчука" і опублікувати їх у первісному вигляді.
"Головне закинути в маси тезу": Бігус відреагував на позов адвокатів Порошенка щодо "плівок Медведчука" "Головне закинути в маси тезу": Бігус відреагував на позов адвокатів Порошенка щодо "плівок Медведчука"
Журналіст Денис Бігус, проти якого адвокати лідера "ЄС" Петра Порошенка подали позов до суду, повідомив, що про повне оприлюднення "плівок Медведчука" "з юридичної точки зору там взагалі нема про, що говорити". Оскільки усі вони, за його словами, вже опубліковані.
Loading...
Load next