"Не треба верещати, коли я говорю": депутати Шуфрич і Верещук посварились у прямому ефірі (відео)

"Не треба верещати, коли я говорю": депутати Шуфрич і Верещук посварились у прямому ефірі (відео)
Конфлікт між нардепами трапився після слів Шуфрича на адресу своєї колеги у Верховній Раді, яку він закликав "не верещати".

Народна депутатка від партії "Слуги народу", яка вже не вперше відзначається скандалами на телебаченні - Ірина Верещук та проросійський депутат від "ОПЗЖ" Нестор Шуфрич влаштували сварку у прямому ефірі. Конфлікт між колегами по парламенту трапився в ефірі каналу "Україна 24".

Зокрема, Шуфрич вирішив "пожартувати" перекрутивши прізвище "слуги народу" й попросив її "не верещати".

  • Шуфрич: Ірино, я прошу вас, я зараз знову буду згадувати незручне для вас слово. Не перебивайте! Не верещіть, я прошу вас, я знаю, що у вас дуже красиве прізвище. Але не треба верещати, коли я говорю.

У відповідь Ірина Верещук закликала Шуфрича поводитися коректно.

  • Верещук: Просто візьміть себе в руки і не істеріть. У нас або є дискусія, або її немає. Я вас прошу, спокійно. Мені здається, я ваше прізвище ніколи не обігрую.

Нагадаємо, що раніше "слуга народу" Верещук та колишній міністр Володимир Омелян у прямому ефірі обмінялись не надто люб'язними словами та звинувачували один одного у махінаціях. Тоді депутатка заявила, що за часів, коли Володимир Омелян був міністром інфраструктури, "Укравтодор" став корупційною структурою: "Закрийте рот, до мене не звертайтеся, давайте оцінку собі і своїм гіперлупам".

Читайте також
"Встану і дам в зуби": Верещук попередила Шифруча після скандалу у прямому ефірі (відео) "Встану і дам в зуби": Верещук попередила Шифруча після скандалу у прямому ефірі (відео)
Після конфлікту у прямому ефірі Верещук попередила Шуфрича, що не терпітиме більше образ у свою сторону та може фізично за себе постояти.
"Я вас перекушу і не поперхнуся": Гордон з Миловановим влаштували сварку в прямому ефірі (відео) "Я вас перекушу і не поперхнуся": Гордон з Миловановим влаштували сварку в прямому ефірі (відео)
Скандальний український журналіст Дмитро Гордон та колишній міністр розвитку економіки й позаштатний радник голови Офісу президента Тимофій Милованов влаштували словесну перепалку в прямому ефірі через невдалий жарт останнього.
Милованова обрали головою наглядової ради "Укроборонпрому" Милованова обрали головою наглядової ради "Укроборонпрому"
Президента "Київської школи економіки" та радника голови Офісу президента одноголосно обрали новим головою наглядової ради "Укроборонпрому".
Loading...
Load next