"Я вас перекушу і не поперхнуся": Гордон з Миловановим влаштували сварку в прямому ефірі (відео)

"Я вас перекушу і не поперхнуся": Гордон з Миловановим влаштували сварку в прямому ефірі (відео)
Скандальний український журналіст Дмитро Гордон та колишній міністр розвитку економіки й позаштатний радник голови Офісу президента Тимофій Милованов влаштували словесну перепалку в прямому ефірі через невдалий жарт останнього.

Причиною інциденту, що стався в ефірі телеканалу 1+1 учора, стала фраза Милованова: "Я не приховую, що я дебіл. Я жартую", сказана ще у 2019 році. Зокрема, у ток-шоу Гордон нагадав, що під час вчорашньої пресконференції Зеленського, він, звертаючись до президента, процитував Милованова. Слова журналіста викликали в ексміністра негативну реакцію, після чого між співрозмовниками зав'язалась словесна перепалка, яка тривала декілька хвилин.

"Цього генія думки, який сказав, що він про себе сказав, що він дебіл. Я не знаю, яким Тимофій був міністром - не виключено, що хорошим. Я просто процитував, що сказав про себе міністр", - заявив Гордон.

Після цього Милованов перебив журналіста і попросив уточнити, про яку саме цитату йдеться. Виявилось, що цим висловлюванням, були сказані Миловановим у 2019 році слова "Я не приховую, що я дебіл. Я жартую". Однак, Гордон процитував лише частину фрази, без врахування контексту, чим дуже розгнівав колишнього міністра Милованова.

"Я не буду опускатися до вашого рівня, не буду з вами питання олігофренії обговорювати, Але ви є прикладом журналіста, який є "жовтим". Заради хайпу створює увагу, яка йде від важливих питань. Ви не вмієте аналізувати. Ви вмієте привертати до себе увагу і злити людей", - наголосив Милованов.

У відповідь Гордон не змовчав та сказав: "Прекрасна проповідь. Я раджу вам, Тимофій, бути пастором. У гримерці ви мені сказали, що ви мене доженете. Але для того, щоб мене наздогнати вам потрібно купити болід. Це перше. А друге — якщо ви будете мене наздоганяти, я вас перекушу і не поперхнуся".

Проте, наприкінці програми Милованов запропонував "закопати томагавк війни". На що Гордон миролюбно відповів: "Я вже закопав".

Нагадаємо, що нещодавно у Дмитра Гордона та Петра Порошенка також виник конфлікт, однак тут справа дійшла вже до суду. Нещодавно адвокати експрезидента та лідера партії "ЄС" Порошенка повідомили, що судитимуться з українським журналістом Дмитром Гордоном через його висловлювання про "змову з Путіним" та нібито навмисної "здачі" Маріуполя проросійським бойовикам у 2014 році.

На, що Гордон своєю чергою також не змовчав та записав коротке відео в якому в саркастичній формі відповів Порошенку. Одним із таких жорстких висловлювань було: "Нещодавно я випустив цукерки "Гордон у шоколаді", а оскільки Петро Олексійович теж випускає цукерки, але тільки "Гівно в шоколаді", от він і обурився: як це так? Мовляв, я переходжу йому дорогу, і тепер законодавцем мод у шоколадних цукерках буде не він".

 

Читайте також
Милованова обрали головою наглядової ради "Укроборонпрому" Милованова обрали головою наглядової ради "Укроборонпрому"
Президента "Київської школи економіки" та радника голови Офісу президента одноголосно обрали новим головою наглядової ради "Укроборонпрому".
"Не треба верещати, коли я говорю": депутати Шуфрич і Верещук посварились у прямому ефірі (відео) "Не треба верещати, коли я говорю": депутати Шуфрич і Верещук посварились у прямому ефірі (відео)
Конфлікт між нардепами трапився після слів Шуфрича на адресу своєї колеги у Верховній Раді, яку він закликав "не верещати".
"Хотіла плюнути вам в обличчя": білоруська журналістка в ефірі посварилась з "фанатом Лукашенка" Шевченком (відео) "Хотіла плюнути вам в обличчя": білоруська журналістка в ефірі посварилась з "фанатом Лукашенка" Шевченком (відео)
Білоруська журналістка та блогерка Тетяна Мартинова та позафракційний народний депутат Євгеній Шевченко, якого нещодавно виключили із партії "Слуга народу" влаштували сварку у прямому ефірі.
Loading...
Load next