"Встану і дам в зуби": Верещук попередила Шифруча після скандалу у прямому ефірі (відео)

"Встану і дам в зуби": Верещук попередила Шифруча після скандалу у прямому ефірі (відео)
Після конфлікту у прямому ефірі Верещук попередила Шуфрича, що не терпітиме більше образ у свою сторону та може фізично за себе постояти.

Під час прямого ефіру на одному з українських телеканалів трапилась сварка, під час якої депутат від "ОПЗЖ" Нестор Шуфрич дозволив собі привселюдно посміятись із прізвища "слуги народу" Ірини Верещук. Конфлікт між нардепами трапився в ефірі телеканалу "Україна 24" після слів Шуфрича на адресу своєї колеги у Верховній Раді, яку він закликав "не верещати".

ШуфричІрино, я прошу вас, я зараз знову буду згадувати незручне для вас слово. Не перебивайте! Не верещіть, я прошу вас, я знаю, що у вас дуже красиве прізвище. Але не треба верещати, коли я говорю.

Зокрема, якщо у студії Верещук під час сварки вирішила не погрожувати Шуфричу, то на своїй Facebook-сторінці нардепка не приховувала обурення та попередила нардепа "ОПЗЖ" про наслідки, до яких можуть призвести його слова.

Вчора ввечері була на ефірі у Василя Голованова. Там був пан Нестор Шуфрич з ОПЗЖ. У дискусії він опустився до того, що почав передражнювати мене, використовуючи моє прізвище.

Мушу публічно попередити пана Шуфрича та подібних йому "джентльменів": ще раз так зробите в ефірі, я встану, підійду і дам в зуби. В прямому ефірі. Не раджу перевіряти, - написала у дописі депутатка.

Нагадаємо, що раніше "слуга народу" Верещук та колишній міністр Володимир Омелян у прямому ефірі обмінялись не надто люб'язними словами та звинувачували один одного у махінаціях. Відео сварки між посадовцями можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
"Не треба верещати, коли я говорю": депутати Шуфрич і Верещук посварились у прямому ефірі (відео) "Не треба верещати, коли я говорю": депутати Шуфрич і Верещук посварились у прямому ефірі (відео)
Конфлікт між нардепами трапився після слів Шуфрича на адресу своєї колеги у Верховній Раді, яку він закликав "не верещати".
Милованова обрали головою наглядової ради "Укроборонпрому" Милованова обрали головою наглядової ради "Укроборонпрому"
Президента "Київської школи економіки" та радника голови Офісу президента одноголосно обрали новим головою наглядової ради "Укроборонпрому".
"Я вас перекушу і не поперхнуся": Гордон з Миловановим влаштували сварку в прямому ефірі (відео) "Я вас перекушу і не поперхнуся": Гордон з Миловановим влаштували сварку в прямому ефірі (відео)
Скандальний український журналіст Дмитро Гордон та колишній міністр розвитку економіки й позаштатний радник голови Офісу президента Тимофій Милованов влаштували словесну перепалку в прямому ефірі через невдалий жарт останнього.
Loading...
Load next