Милованова обрали головою наглядової ради "Укроборонпрому"

Милованова обрали головою наглядової ради "Укроборонпрому"
Президента "Київської школи економіки" та радника голови Офісу президента одноголосно обрали новим головою наглядової ради "Укроборонпрому".

Ексміністра економіки та позаштатного радника глави Офісу президента Тимофія Милованова обрали главою наглядової ради "Укроборонпрому". Про це повідомив сам Милованов на своїй сторінці у мережі Facebook.

Вчора (1 червня) було перше засідання оновленої наглядової ради "Укроборонпрому". На ньому мене обрали головою, це пояснює публічні атаки на мене в останній тиждень, - заявив Милованов.

Зокрема як повідомляє пресслужба держконцерну у Facebook, Тимофія Милованова обрали одноголосно учора, 1 червня, коли відбулося засідання оновленого складу наглядової ради концерну, в якому взяли участь усі члени наглядової ради, а також керівництво концерну. 

До вищого керівного органу концерну входять перший заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Валерій Іващенко, ексдиректор Агентства дослідницьких проєктів з оборони (DARPA) Ентоні Дж. Тетер, а віднедавна – згідно з указом президента України від 21 травня – і президент Київської школи економіки Тимофій Милованов і промисловці Олександр Носов та Ростислав Шурма, - повідомляють в "Укроборонпромі".

Зазначимо, що наразі наглядова рада "Укроборонпрому" складається з п'яти членів. Окрім Милованова, до її складу входять:

  • перший заступник Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Валерій Іващенко,
  • ексдиректор Агентства дослідницьких проєктів з оборони (DARPA) Ентоні Дж. Тетер,
  • промисловці Олександр Носов та Ростислав Шурма.

Нагадаємо, що нещодавно між Тимофієм Миловановим та журналістом Дмитром Гордоном трапилась словесна перепалка в прямому ефірі одного із провідних телеканалів України через невдалий жарт останнього. Причиною інциденту, стала фраза Милованова: "Я не приховую, що я дебіл. Я жартую", сказана ним ще у 2019 році. Зокрема, у ток-шоу Гордон нагадав, що під час великої пресконференції президента Зеленського, яка відбулась 20 травня, він, звертаючись до президента, процитував Милованова. Слова журналіста викликали в ексміністра негативну реакцію, після чого між співрозмовниками зав'язалась словесна перепалка, яка тривала декілька хвилин.

Читайте також
"Я вас перекушу і не поперхнуся": Гордон з Миловановим влаштували сварку в прямому ефірі (відео) "Я вас перекушу і не поперхнуся": Гордон з Миловановим влаштували сварку в прямому ефірі (відео)
Скандальний український журналіст Дмитро Гордон та колишній міністр розвитку економіки й позаштатний радник голови Офісу президента Тимофій Милованов влаштували словесну перепалку в прямому ефірі через невдалий жарт останнього.
"Не треба верещати, коли я говорю": депутати Шуфрич і Верещук посварились у прямому ефірі (відео) "Не треба верещати, коли я говорю": депутати Шуфрич і Верещук посварились у прямому ефірі (відео)
Конфлікт між нардепами трапився після слів Шуфрича на адресу своєї колеги у Верховній Раді, яку він закликав "не верещати".
"Встану і дам в зуби": Верещук попередила Шифруча після скандалу у прямому ефірі (відео) "Встану і дам в зуби": Верещук попередила Шифруча після скандалу у прямому ефірі (відео)
Після конфлікту у прямому ефірі Верещук попередила Шуфрича, що не терпітиме більше образ у свою сторону та може фізично за себе постояти.
Loading...
Load next