Після ДТП під наркотиками напав на водія: підозра щодо наркосп'яніння нардепа Юрченка підтвердилася (відео)

Після ДТП під наркотиками напав на водія: підозра щодо наркосп'яніння нардепа Юрченка підтвердилася (відео)
Висновки медогляду народного депутата Олександра Юрченка оприлюднили в мережі. Вони підтверджують, що колишній "слуга народу" справді керував автомобілем у стані наркотичного сп’яніння під час ДТП.

Патрульні поліції оприлюднили протокол, оформлений на депутата Олександра Юрченка, та висновки медогляду, які підтверджують наявність наркотичних речовин у його організмі на момент скоєння аварії у Львові. Зауважимо, що ДТП за участю нардепа трапилась учора, 8 липня, у центрі міста.

Зокрема, народний депутат і також "ексслуга народу" Гео Лерос, 8 липня, на своїй Facebook-сторінці поширив фото результату експрес-тесту на наявність наркотиків у крові Юрченка.

Та вже сьогодні зранку, 9 липня, він поділився протоколом колишнього нардепа від "Слуги народу", що ще раз підтверджує, те що винуватець був у стані наркотичного сп’яніння.

Впевнений, якби зараз перевірили всіх нардепів-Слуг народу, які приймали участь у форумі, починаючи з Миколи Тищенка, то побачили б ті ж наркоти у крові. Так виглядає, що країною управляють під кайфом, історія з тестом на наркотики і самого Зеленського стає дедалі більш актуальною, - додав Лерос.

Проте відомо, що сам Олександр Юрченко відмовився підписувати протокол про адміністративне правопорушення.

Наразі патрульні поліції не коментують результати перевірки на стан наркотичного сп’яніння в учасника цієї ДТП.

Нагадаємо, що нардеп не переконавшись у безпечності маневру в’їхав заднім ходом в авто Volkswagen Jetta, яке їхало головною дорогою. Після зіткнення Юрченко напав на водія, наніс йому тілесні пошкодження та відібрав смартфон. Після цього винуватець аварії намагався втекти із місця події.

Читайте також
"Втратив підстави бути депутатом": після скандальної ДТП нардепа Юрченка закликають скласти мандат (відео) "Втратив підстави бути депутатом": після скандальної ДТП нардепа Юрченка закликають скласти мандат (відео)
Керівництво "Слуги народу" вважає, що їхній колишній колега по фракції має піти добровільно з парламенту.
"Я в житті не приймав ніяких наркотиків", - нардеп Юрченко прокоментував скандальне ДТП у Львові (відео) "Я в житті не приймав ніяких наркотиків", - нардеп Юрченко прокоментував скандальне ДТП у Львові (відео)
Народний депутат і колишній член фракції "Слуга народу" Олександр Юрченко прокоментував ДТП, яке трапилось 8 липня у Львові.
Колишній "слуга народу" Юрченко під наркотиками на Mustang скоїв ДТП у Львові (відео) Колишній "слуга народу" Юрченко під наркотиками на Mustang скоїв ДТП у Львові (відео)
У народного обранця тестом було підтверджено наркотичне сп’яніння. Ймовірно чоловік перед аварією вживав "екстазі".
Loading...
Load next