"Я в житті не приймав ніяких наркотиків", - нардеп Юрченко прокоментував скандальне ДТП у Львові (відео)

"Я в житті не приймав ніяких наркотиків", - нардеп Юрченко прокоментував скандальне ДТП у Львові (відео)
Народний депутат і колишній член фракції "Слуга народу" Олександр Юрченко прокоментував ДТП, яке трапилось 8 липня у Львові.

Сьогодні, 12 липня, Олександр Юрченко вперше прокоментував журналістам ТСН інцидент та заявив, що заявив, що на час скоєння аварії не був у стані наркотичного сп'яніння.

Винуватець ДТП стверджує, що ніколи в житті не вживав наркотики та ніколи б не міг подумати, що лікарі можуть сфальсифікувати аналізи.

Я знаю, що нічого не вживав. Навіть не думав, що лікарі сфальсифікують аналізи народного депутата в присутності правоохоронних органів. Я не вживав наркотики ніколи в житті. Я здав аналізи в державних і приватних клініках в Києві, щоб зрозуміти, що сталося, - переконує нардеп.

Політик заявив, що водій Volkswagen Jetta Всеволод Боровець, був ініціатором бійки, а не колишній «слуга народу», як стверджують ЗМІ. Також Юрченко розповів, що нібито Всеволод вдарив жінку, яка була разом з нардепом у момент ДТП. За його словами, вона вже написала заяву до поліції.

Та водій Volkswagen Jetta цю інформацію заперечує, а що стосується телефону, який Юрченко вибив з рук Всеволода Боровця, то він запевняє, що зробив це у зв'язку з тим, що подумав, ніби це провокація.

Нагадаємо, що нещодавно нардеп Олександр Юрченко спричинив аварію у Львові, медики підтвердили, що він був у стані наркотичного сп’яніння.

Зокрема, керівництво партії «Слуга народу» з якої раніше виключили Юрченка через скандал із хабарем переконане, що ексколега має добровільно піти з парламенту та скласти свій депутатський мандат.

 

Читайте також
"Втратив підстави бути депутатом": після скандальної ДТП нардепа Юрченка закликають скласти мандат (відео) "Втратив підстави бути депутатом": після скандальної ДТП нардепа Юрченка закликають скласти мандат (відео)
Керівництво "Слуги народу" вважає, що їхній колишній колега по фракції має піти добровільно з парламенту.
Нардепа Юрченка можуть позбавити прав на рік через водіння в нетверезому стані (відео) Нардепа Юрченка можуть позбавити прав на рік через водіння в нетверезому стані (відео)
Нардепа можуть позбавити водійських прав через ДТП під наркотиками у Львові.
Резонансне ДТП за участі Трухіна: ДБР шукає свідків (відео) Резонансне ДТП за участі Трухіна: ДБР шукає свідків (відео)
Державне бюро розслідувань отримало матеріали резонасної ДТП на Бориспільській трасі, можливим учасником якої був нардеп Олександр Трухін.
Loading...
Load next