Кулеба та Єрмак прибули до США для підготовки візиту Зеленського

Кулеба та Єрмак прибули до США для підготовки візиту Зеленського
У рамках підготовки українські посадовці зустрінуться з держсекретарем США Ентоні Блінкеном та іншими американськими чиновниками.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба та глава Офісу президента Андрій Єрмак прибули до Вашингтона для підготовки майбутнього візиту Володимира Зеленського до США, що відбудеться 30 серпня.

Про це повідомив Дмитро Кулеба на своїй сторінці у Facebook. 

За словами міністра, під час візиту заплановані зустрічі з радником президента США з нацбезпеки Джейкобом Салліваном, держсекретарем Ентоні Блінкеном, сенаторами та американськими аналітиками.

У президентів є низка великих тем. Але якими б вони не були, не буде жодних  "підвищених тонів" або якогось шантажу. Буде розмова союзників, які спільно працюють над вирішенням складних проблем безпеки і процвітання України, Європи та євроатлантичного простору, - заявив Кулеба.

Також міністр додав, що Зеленський поїде до Сполучених Штатів одразу після наймасштабнішої в історії України міжнародної події: установчого саміту Кримської платформи, на який до Києва приїдуть понад три десятки партнерів, в тому числі делегація із США. 

Читайте також
Справа не у "Нафтогазі": зустріч Зеленського з Байденом перенесли Справа не у "Нафтогазі": зустріч Зеленського з Байденом перенесли
Дати зустрічі лідерів України та Сполучених Штатів змістили через логістичні та протокольні нюанси.
"Пройде у форматі віч-на-віч": зустріч Зеленського та Байдена у CША перенесли (відео) "Пройде у форматі віч-на-віч": зустріч Зеленського та Байдена у CША перенесли (відео)
В Україні назвали офіційну дату зустрічі президентів України та США Володимира Зеленського та Джо Байдена. Вона відбудеться в останній день літа - 31 серпня цього року.
Зеленський прибуде з офіційним візитом до США Зеленський прибуде з офіційним візитом до США
Адміністрація президента Сполучених Штатів офіційно направила запрошення президенту України Володимиру Зеленському відвідати Вашингтон.
Loading...
Load next