"Пройде у форматі віч-на-віч": зустріч Зеленського та Байдена у CША перенесли (відео)

"Пройде у форматі віч-на-віч": зустріч Зеленського та Байдена у CША перенесли (відео)
В Україні назвали офіційну дату зустрічі президентів України та США Володимира Зеленського та Джо Байдена. Вона відбудеться в останній день літа - 31 серпня цього року.

Візиту президента Володимира Зеленського в США не загрожують події в Афганістані. Його переговори з американським лідером Джо Байденом все ж таки відбудуться в розширеному форматі та віч-на-віч. Однак, візит Зеленського до Вашингтону перенесли на останній день літа - 31 серпня, повідомив під час брифінгу міністр МЗС Дмитро Кулеба.

У зв'язку з розширенням елементів програми візиту, зустріч глав держав України та США, президентів Байдена і Зеленського, відбудеться 31 серпня. Ми домовилися зі Сполученими Штатами про перенесення цієї дати на один день, зокрема через те, що формат зустрічі президентів був розширений, і тепер передбачатиме не лише зустріч делегацій, але й зустріч у форматі віч-на-віч, - повідомив Кулеба.

За словами міністра, Володимир Зеленський окрім Вашингтону також відвідає і штат Каліфорнія для того, "щоб створити нові можливості для взаємодії США та України і залучень нових американських інвестицій в українську економіку".

Також український президент проведе ряд аудієнцій і в інших містах Штатів. Тому підготовка до візиту Зеленського до США в ОП проходить дуже інтенсивно.

Нагадаємо, що раніше президента України очікували з офіційним візитом в США 30 серпня. В той же день повинна була відбутись і зустріч з Джо Байденом.

Читайте також
Зеленський прибуде з офіційним візитом до США Зеленський прибуде з офіційним візитом до США
Адміністрація президента Сполучених Штатів офіційно направила запрошення президенту України Володимиру Зеленському відвідати Вашингтон.
Зеленський привіз Байдену на зустріч у США список українських полонених Зеленський привіз Байдену на зустріч у США список українських полонених
Питання українських військовополонених, заручників і політв'язнів порушуватимуть під час візиту Зеленського у США.
Ведуться переговори: зустріч Зеленського і Байдена планується на кінець липня Ведуться переговори: зустріч Зеленського і Байдена планується на кінець липня
Міністр Дмитро Кулеба розповів, що наразі ведуться переговори щодо зустрічі президента США із Володимиром Зеленським. Ймовірна дата візиту Джо Байден в Україну - кінець липня.
Loading...
Load next